Evenimentul Zilei > Politica > Theodor Paleologu: „OPOZIŢIA e CARAGHIOASĂ. Să vedeţi ce listă ne pregăteşte PNL la europarlamentare. Din informaţiile pe care le am va fi o listă de NEVOTAT”
Theodor Paleologu: „OPOZIŢIA e CARAGHIOASĂ. Să vedeţi ce listă ne pregăteşte PNL la europarlamentare. Din informaţiile pe care le am va fi o listă de NEVOTAT”

Theodor Paleologu: „OPOZIŢIA e CARAGHIOASĂ. Să vedeţi ce listă ne pregăteşte PNL la europarlamentare. Din informaţiile pe care le am va fi o listă de NEVOTAT”

Theodor Paleologu a adus numai critici la adresa opoziţiei pe care o consideră „caraghioasă şi din lipsa unei alternative, PSD va guverna până în 2020”. Şi totul se întâmplă din „vina partidelor din opozitie, a pretinselor de dreapta, şi din vina lui Iohannis”.

Theodor Paleologu: Opoziţia e caraghioasă. Să vedeţi ce listă ne pregăteşte PNL la europarlamentare. Din informaţiile pe care le am va fi o listă de nevotat. Nu ştiu unde se duce votul oamenilor nemulţumiţi care sunt foarte mulţi”, a comentat fostul ministru al Culturii.

În lipsa unei altrenative, PSD va guverna până în 2020 pentru că ei trebuie să bea până la capăt paharul

"În absenţa unor anticipate, trebuie să guverneze PSD, până în 2020. Să se descurce între ei. Ori facem alegeri anticipate, ori suportăm guvernul PSD până în 2020, pentru că ei trebuie să bea până la capăt paharul. Nu să se întâmple ca în 2016, când erau şi în opoziţie, şi la putere şi au câştigat cu un rezultat niciodată atins. Nu vreau o schimbare de guvern în absenţa unor alegeri anticipate, s-ar putea să fie calcule mărunte", a mai declarat Paleologu.

Este nevoie de un alt partid de dreapta?

"E si vina partidelor din opozitie, a pretinselor de dreapta, şi vina lui Iohannis. Când ne va ajunge cuţitul la os, vom vota din disperare o alternativă nu prea consistentă. E necesară şi o presiune asupra partidelor sau e nevoie de un alt partid de dreapta"

PNL- USR nu au un proiect comun. Iar în USR e un talmeş-balmeş

"O coaliţie PNL – USR e de dorit, dar e incoerentă, nu au un proiect comun, integrat. USR nu e un partid de guvernare, pe niciun subiect important nu au păreri comune. Am prieteni acolo, dar e un talmeş-balmeş acest partid. Fac opoziţie gălăgioasă. Dar de la asta la guvernare e un pas foarte mare, care nu se face foarte uşor”, a comentat Paleologu pentru digi24.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.