Evenimentul Zilei > Actualitate > Teroriștii s-au infiltrat în inima SUA! Joe Biden este în primejdie?
Teroriștii s-au infiltrat în inima SUA! Joe Biden este în primejdie?

Teroriștii s-au infiltrat în inima SUA! Joe Biden este în primejdie?

Un mesaj postat pe canalul Telegram folosit de milițiile pro-iraniene din Irak anunță că gruparea dispune de o celulă de luptă în interiorul Statelor Unite ale Americii.

Teroriștii s-au infiltrat în inima SUA! Mesajul, scris în limba engleză, pretinde că luptătorii pe care îi are în SUA au capacitatea de a ataca trupele americane în propria lor țară. Amenințarea este însoțită, de altfel, de o fotografie cu trei soldați SUA așezați în sicrie.

Teroriștii s-au infiltrat în inima SUA!

„Axa rezistenței este mai puternică decât înainte. Celulele de rezistență sunt înrădăcinate chiar și în America. Ba chiar și în capitala sa ”, susține postarea apărută pe rețelele de socializare.
Mai mult, mesajul avertizează că că facțiunile teroriste asociate cu Iranul sunt din ce în ce mai puternice.


Revoluție în războiul aerian! E considerantă invenția mileniului III. VIDEO


Drept urmare, SUA ar ace bine să-și retragă forțele americane nu numai din Irak, ci din întregul Orient Mijlociu în întregime.

Grupul din spatele mesajului amenință deopotrivă și Israel, numind acest stat „dușman sionist”. „Groaza din sud este mai puternică decât înainte. Avem mii de oameni precum Imad Mughniyeh”, scrie mesajul.

Mughniyeh a fost unul dintre liderii miliției Hezbollah din Liban, o miliție aliată Iranului.

„Credeți că prin uciderea lui Qassem Soleimani și a lui Abu Mahdi al-Muhandis, ați scăpat de chinurile pe care vi le pregătește rezistența?”, se întreabă retoric autorul mesajului, referindu-se la generalul iranian și la comandantul miliției irakiene care au fost uciși anul trecut.


Papa Francisc își caută moartea? Experții sunt șocați


Potrivit Institutului de Cercetare pentru Orientul Mijlociu, care a postat o captură a mesajului, amenințarea vine de la milițiile șiite sponsorizate și dirijate de regimul de la Teheran.

Săptămâna trecută, președintele Joe Biden a avertizat că Iranul nu poate acționa ără teama de a i pedepsit. Biden a avertizat că regimul de la trebuie să „fie atent”, atunci când a fost întrebat ce mesaj a vrut să transmită prin atacurile aeriene din Siria.

Teroriștii s-au infiltrat în inima SUA! Tensiunile cresc în regiunea Golului Persic

Statele Unite au efectuat joi atacuri aeriene împotriva milițiilor susținute de Iran în estul Siriei. Loviturile aeriene au venit ca răspuns la atacurile cu rachete împotriva unor obiective SUA din Irak.

Teheranul a negat că ar fi în spatele atacurilor recente. Regimul de la Teheran nu recunoaște nicio implicare în atacurile cu rachetă din Irak, împotriva navelor din zona Golfului sau asupra instalațiilor saudite .

Miercuri, rachete au fost din nou lansate asupra unei baze irakiene în care se află trupe americane, potrivit oficialilor americani și irakieni. Pentagonul a declarat că sistemul de apărare antirachetă de la baza aeriană Al Asad „s-a angajat în apărarea forțelor noastre” înainte de a adăuga: „Transmitem cele mai profunde condoleanțe celor dragi ai celui care a căzut la datorie”, scrie The Epoch Times.

Planurile lui Putin contra SUA se prăbușesc? Lovitură grea pentru Țar

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.