Evenimentul Zilei > Social > Teroare la Brăila! Un bărbat și-a amenințat vecinii cu maceta! (VIDEO)
Teroare la Brăila! Un bărbat și-a amenințat vecinii cu maceta! (VIDEO)

Teroare la Brăila! Un bărbat și-a amenințat vecinii cu maceta! (VIDEO)

Caz șocant într-un bloc din Brăila! Vineri seara, locatarii au fost amenințați cu moartea de un bărbat înarmat cu o macetă.

Locatarii unui bloc din municipiul Brăila au fost în mare pericol, în condițiile în care un bărbat în vârstă de 42 de ani, înarmat cu o macetă, a fost gata să facă victime.

Vineri seara, bărbatul înarmat, Fănel Cocioban și-a distrus propria locuință, apoi a spart geamurile scării de bloc și i-a amenințat cu moartea pe cei care i-au ieșit în cale. Din fericire, nu au existat victime. Individul a fost încătușat de polițiști, apoi a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”. Agresorul a fost audiat și i s-a întocmit dosar penal, notează DeBrăila.ro.

VIDEO – Teroare la Brăila

Fănel Cocioban este recidivist. De-a lungul timpului a primit mai multe condamnări pentru ultraj și furt, încă de pe vremea când era minor, iar în ultima vreme, a spart geamurile mai multor firme din municipiu.

„Zicea că ne taie cu sabia! A făcut praf tot în casă și apoi a ieșit pe scară. Urla și lovea tot ce prindea. Când i-am strigat de sus, de la etaj, să se liniștească, mai rău a facut. Dădea cu sabia în ce prindea și urla că ne taie, că ne omoară. Câțiva oameni care doreau să iasă din bloc s-au răzgândit când au văzut ce nebunie era jos”, a povestit un vecin al lui Cocioban, potrivit sursei citate.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: