Evenimentul Zilei > International > Teroare în SUA. Focuri de armă, la întâmplare, soldate cu victime
Teroare în SUA. Focuri de armă, la întâmplare, soldate cu victime

Teroare în SUA. Focuri de armă, la întâmplare, soldate cu victime

Un bărbat a deschis focul sâmbătă dimineaţă într-o biserică dintr-un mic oraş din New Hampshire, în nord-estul Statelor Unite, rănind două persoane înainte de a fi reţinut.

Forţele de ordine au fost alertate, în jurul orelor 10.00, ca într-o biserică din localitatea Pelham, cu 14.000 de locuitori, avea loc o nuntă.

Poliţiştii au sosit la faţa locului în trei minute şi au găsit două persoane rănite de gloanţe, a precizat într-un comunicat Pelham Police Department.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, agresorul nu pare să fi tras – la întâmplare, se precizează în comunicat.

Suspectul a fost imobilizat de mai mulţi invitaţi participanți la nuntă. Cei doi răniţi au fost transportaţi la spital, iar atacatorul plasat în arest.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, agresorul nu pare să fi tras la întâmplare, potrivit comunicatului. Guvernatorul statului New Hampshire a confirmat pe Twitter atacul armat, scrie Agerpres.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.