În doar 20 de minute, vedeta e bifat „performanța” de a rămâne de două ori fără permis de conducere.

În emisiunea La Cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, Adelina Pestrițu a povestiti cum a fost posibil așa ceva.

Totul s-a petrecut în urmă cu patru ani, când Adelina Pestrițu a trebuit să ajungă la Focșani pentru un eveniment. Vedeta se grăbea să ajungă în București cât mai repede, iar din acest motiv conducea cu peste 150 de kilometri la oră.

Adelin Pestrițu a fost trasă pe dreapta de un echipaj care i-a luat imediat permisul și i-a oferit o dovadă. Din nefercire, după doar 20 de minute acesta a fost observată conducând cu viteză de un alt echipaj. În urma deplăsării, Adelina a rămas fără permis timp de șapte luni.

„Dacă exista cineva în țara asta să bifeze asemenea greșeală, eu sunt aceea. Acum 4 ani, am mers la Focșani, la un eveniment pe care aveam să-l prezint. După ce am terminat, am zis – gata, nu mai stau peste noapte, trebuie să ajung rapid la București. Și cum eram vitezomană, am mers cu viteză destul de mare, nu mai știu cât aveam, peste 150 la oră. M-a oprit un echipaj prima dată, mi l-au luat. Am plecat ușor nervoasă de pe loc și în 20 de minute am fost din nou oprită de un alt echipaj care mergea în sens opus, dar a văzut că am viteză și a venit după mine. Le-am spus: eu circul cu o dovadă, nu mai am permis. Tocmai m-au oprit colegii dumneavoastră. Mi-au spus că mi-l iau și a doua oară. Nici nu credeam că e posibil.  După o perioadă în care am mai avut voie să conduc, a trebuit să predau permisul. L-am predat pentru 7 luni. În instanță am mai primit o lună spor. S-au cumulat cele două abateri – trei luni cu trei luni, plus bonus o lună”,  a povestit Adelina la Digi24.