Evenimentul Zilei > Politica > Teodorovici: „Din păcate, la Cotroceni nu am văzut un lider”
Teodorovici: „Din păcate, la Cotroceni nu am văzut un lider”

Teodorovici: „Din păcate, la Cotroceni nu am văzut un lider”

Social-democratul Eugen Orlando Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, a reacționat pe Facebook despre șansele României de a deveni mai puternică și mai prosperă.

Dincolo de “uscăturile” fiecărui partid, de lucrurile mai puțin bune făcute de unii sau de alții la un moment sau altul, ceea ce contează sunt lucrurile bune făcute pentru țară de un partid sau altul și, mai ales, este important ca fiecare să-și recunoască, să-și asume și să evite, pe viitor, greșelile trecutului‼️

Cum, de cine și de ce să-ți fie teamă? De ce să te rușinezi sa-ți aperi și să-ți reprezinți cu cinste partidul al cărui lider vrei să fii? Cum să nu conștientizezi că luptându-te pentru partid te lupți, de fapt, și pentru țară? Pentru adevărații lideri, lupta pentru țara însemna și lupta pentru partid dar … nu este cazul!

Când aderarea la NATO și la Uniunea Europeana poartă “marca” PSD, când prima președinție a Consiliului Uniunii Europene este asigurată ireprosabil de guvernarea social-democrată, când mediul economic din România recunoaște că a făcut cu adevărat business în această țară în baza măsurilor luate de social-democrați (este adevărat, de social-democrații cu gândire “liberală”?), când ai fost singurul partid care s-a luptat și se luptă în continuare (sper!) pentru protejarea veniturilor polulatiei și multe, foarte multe alte lucruri bune pentru români și România, cum să nu înțelegi, să simți, să trăiești, să te lupți (cu ceilalți!), să-i aperi, să-i protejezi, să-i reprezinți pe cei care așteaptă asta de la tine?

Da, am așteptat, la fel ca mulți alți români, să văd o poziție din partea clasei politice românești. Dar am văzut cum conducătorii partidului aflat acum la guvernare caută îngenuncheați să „pupe inelul” întins cu superioritate și aroganță de către cei a căror bunăvoință și susținere speră să o câștige.

Și, din păcate, la Cotroceni nu am văzut un LIDER, ci doar un președinte exclusiv preocupat de lupta politică internă și incapabil să ia atitudine, măcar declarativ, în fața oricăror fapte și acțiuni, interne sau externe, menite să aducă atingere în orice fel intereselor poporului român și României, un președinte gata să-și sacrifice cetățenii în favoarea promovării intereselor economice ale altui stat european‼️”, scrie Eugen Orlando Teodorovici pe o rețea socială.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: