„Pentru fiecare sfârşit de săptămână, biletul de weekend oferă posibilitatea de a călători cu reduceri de la 15% până la 35% pe orice rută tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasă sau cuşetă), în funcţie de numărul weekend-urilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4)”, anunță CFR Călători.

Astfel, o călătorie între Bucureşti şi Braşov va costa 32,95 lei pe sens, în loc de 48,6 lei, cât ar fi tariful standard la trenul Interregio. Preţul per loc într-un tren Regio Expres pe aceeași rută va fi 16,6 lei, în loc de 25 lei. De asemenea, pe ruta Bucureşti-Predeal, un bilet va costa 27,04 lei pe Interregio şi 12,9 lei la Regio Expres.

Atenție, însă, achiziţionarea biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gări şi de la agenţiile de voiaj CFR.

Toate preţurile menţionate mai sus includ şi tariful de rezervare a locului, în valoare de 3,90 lei la tren Interregio şi 1 leu la tren Regio Expres. La această ofertă, procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 şi a 2-a este opţională.

Te-ar putea interesa și: