CNA a acordat joi licență audiovizuala prin cablu societății Medika Broadcast Channel, în care acționar unic este Vlad Pufu. Investiția inițială pentru acest proiect este de 100.000 de euro, din surse proprii. Postul ar urma să se lanseze în această toamnă. 
Vlad Pufu a declarat ieri că televiziunea a încheiat deja acorduri de preluare a emisiei cu Telekom și ACTA, și este în discuții cu RCS & RDS, scrie paginademedia.ro.

„Vom face împreună acest canal, de care cred că este mare nevoie la ora actuală. Este dedicat exclusiv sistemului de sănătate în general din România care cred că-și va aduce un aport substanțial la ceea ce se va numi însănătoșirea sistemului medical. Odată cu televiziunea vom lansa și o platformă online care se va numi tot Medika TV”, a spus Vlad Pufu.

Acționariatul societății care deține Grupul de presă Media Grup Production este alcătuit din Vlad Pufu – asociat principal – 51% şi Ion Cristoiu– 49%.

Societatea care deține televiziunea, S.C. Medika Broadcast Channel SRL din Buzău, a mai solicitat în două rânduri o licență audiovizuală de la CNA, în 22 iunie 2014 și în data de 21 octombrie 2014, ambele solicitări fiind însă respinse de Consiliu.