Sexologii ar putea rămâne în curând fără job-uri. Sute de apli­caţii cu sfaturi legate de viaţa sexuală au invadat magazinele virtuale de apli­caţii. Unele îţi arată poziţii animate, ce greşeli să eviţi, iar altele îţi ţin contabilitatea actelor sexuale. Am selectat câteva dintre cele recomandate de site-urile de specialitate.
Sex Positions Animated. Sunt peste 100 de poziţii animate, cu "descrieri şi instrucţiuni". De asemenea, aplicaţia îţi dă ocazia să-ţi spui părerea despre o anumită poziţie, dacă nu ţi-a plăcut sau din contră să o votezi ca fiind printre preferatele tale.
iKamasutra. Cuprinde sute de poziţii sexuale împărţite în nouă categorii, preluate din celebra scriere indiană. Aplicaţia îţi oferă posibilitatea să-ţi monitorizezi viaţa sexuală şi, funcţie de poziţiile pe care le încerci, să treci de la nivelul "novice" la "expert", precum şoferul de la maşină mică la profesionişti.
Sex Period Calendar. E un adevărat contabil al vieţii tale sexuale. Notezi locul în care s-a întâmplat, fie că e vorba de dormitor, în maşină sau loc public, dacă te-ai filmat, dacă ai folosit jucării sexuale şi ce poziţie aţi folosit. Din când în când, poţi vedea cu ajutorul aplicaţiei statistici pentru fiecare lucru în parte, cât de des faci sex, ca la cursul valutar, în ce lună au fost creşteri şi când scăderi.
Sex Secrets. E o aplicaţie din categoria "Ştiaţi că". Poţi afla, de exemplu, câte calorii arzi dacă faci sex vreo jumătate de oră. Apoi, dacă îţi place un "secret" îl poţi împărtăşi cu iubitul, iubita sau cu mai mulţi prieteni, fie prin SMS, fie prin reţelel de socializare.
Perfecţiune
Pentru cei cu iPhone care sunt perfecţionişti chiar şi în pat, e musai să-şi instaleze aplicaţia Sex Mistakes Men Must Avoid. Sunt enumerate toate greşelile pe care trebuie să le eviţi în timpul actului sexual. Mai mult, dacă ai făcut una în plus, care nu se regăseşte, poţi să o împărtăşeşti cu cei din comunitatea celor care folosesc aplicaţia.