Evenimentul Zilei > Social > Teatrul Național din Timișoara vă invită la teatru… de acasă
Teatrul Național din Timișoara vă invită la teatru… de acasă

Teatrul Național din Timișoara vă invită la teatru… de acasă

Super-premiera stagiunii 2019 – 2020 a Teatrului Național din Timișoara (TNTm), spectacol care de la lansare s-a jucat de fiecare dată cu casa închisă, va putea fi vizionat de acasă.

Teatrul Național din Timișoara anunță, miercuri, 25 martie 2020, debutul seriei ”Întâlniri la voi acasă”, în care va difuza, online,  înregistrări ale spectacolelor din repertoriu. ”Începem seria ”Întâlniri la voi acasă” cu unul dintre cele mai atrăgătoare titluri din repertoriul Teatrului Național, Sunt o babă comunistă, pe un scenariu de Călin Ciobotari după romanul lui Dan Lungu.

Dincolo de hohotul de râs, de muzică și de lumină, această comedie plină de energie pune în discuție dilema de viață a unei generații întregi și oferă un moment de reală comunicare pe o temă a trecutului care pare să modeleze încă prezentul.

Alături de cei doi protagoniști interpretați de  Claudia Ieremia și  Ion Rizea, din distribuție fac parte  Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuț Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi și Marin Lupanciuc.

Regia artistică este semnată de Antonella Cornici, scenografia de Inocențiu Ieremia, coregrafia de Victoria Bucun; conceptul video de Andrei Cozlac, iar cel sonor de Sebastian Hamburger”, anunță reprezentanții instituției.

Toate spectacolele vor fi disponibile pe canalul  YouTube al Teatrului Național din Timișoara din 25 martie, ora 20,00, până vineri 1 mai 2020. Acestea vor putea fi accesate de pe site-ul  TNTm, www.tntimisoara.com , cât și de pe conturile de Facebook, Instagram și Twittter ale Teatrului Național.

Miercuri , va fi difuzată înregistrarea premierei spectacolului Sunt o babă comunistă, care a  avut loc în data de 3 noiembrie 2019, eveniment care a deschis FEST – FDR2019. La finalul spectacolului, publicul va putea urmări și discuția dintre creatorii spectacolului, inclusiv autorul, și publicul din seara respectivă.

Sursa foto:  Adrian Pîclișan

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: