Deputatul Robert Sighiartău, secretar general al PNL, a depus un proiect de lege prin care aceste taxe vor fi eliminate. El a făcut și un apel către toți parlamentarii care au susținut guvernul PSD-ALDE să se trezească, în al treisprezecelea ceas, și să voteze pentru eliminarea acestor taxe.

„Ne ținem din cuvânt: am început acțiunea pentru schimbarea în bine!

Am depus, împreună cu colegi parlamentari PNL, propunerea legislativă care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parțial precum și eliminarea supraaccizei la carburanți”, a scris Sighiartău pe FB.

„Ne vom lupta în comisii și în plen pentru reușita acestui proiect reparatoriu și benefic pentru locurile de muncă, nivelul de trai și economie.

Îi chemăm alături de noi pe toți parlamentarii Opoziției, pe cei de la UDMR și din grupul minorităților naționale. Îi chemăm să voteze propunerea noastră legislativă chiar și pe cei din PSD și ALDE care realizează, în al treisprezecelea ceas, cât de mult rău au făcut aceste măsuri luate de guvernele PSD-ALDE inclusiv alegătorilor care i-au trimis în Parlament, a explicat deputatul.

„Semnalul schimbării în bine a fost dat. Hai că se poate!”, și-a încheiat postarea secretarul general al PNL.

 

Te-ar putea interesa și: