Evenimentul Zilei > Actualitate > Tatăl băut și-a ucis soția într-un accident iar fiul a mințit poliția că el ar fi condus
Tatăl băut și-a ucis soția într-un accident iar fiul a mințit poliția că el ar fi condus

Tatăl băut și-a ucis soția într-un accident iar fiul a mințit poliția că el ar fi condus

Sâmbătă după amiază, pompierii de la ISU Botoșani au fost primii care au ajuns la un accident rutier în care o persoană se afla blocată într-un autoturism răsturnat marca VW Transporter

Femeia a fost scoasă inconștientă și resuscitată o oră pe pietriș, lângă mașină. În spate, la câteva zeci de metri, se aflau soțul ei și fiul lor de 25 de ani. Toți trei fuseseră în mașina care s-a răsturnat pe un drum județean cu mult pietriș, dificil de condus din cauza pericolului de derapaj, informează colegii de la zirul Botoșăneanul.

Băiatul de 25 de ani le-a spus polițiștilor că se afla la volan. Avea permis de patru ani de zile și cumva ar fi fost de înțeles cum lipsa de experiență ar fi dus la pierderea controlului volanului. Băiatul le explica polițiștilor în detaliu cum s-a dus cu mașina mult pe partea dreaptă și a prins șanțul, a revenit pe drum însă nu a mai putut redresa mașina. În tot acest timp, tatăl lui privea de pe margine.

După ce au fost luați de la locul accidentului, polițiștii au descoperit că de fapt la volan fusese bărbatul mai în vârstă, însă au ascuns acest lucru din cauză că acesta era băut. La testarea cu aparatul etilotest a ieșit o alcoolemie de 0,70 mg/alcool pur în aerul expirat. Adevăratul șofer va fi cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și ucidere din culpă, iar fiul lui pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: