Evenimentul Zilei > Economie > TAROM reia zborurile spre Republica Moldova
TAROM reia zborurile spre Republica Moldova

TAROM reia zborurile spre Republica Moldova

Compania Aeriană TAROM a reluat zborurile pe ruta București – Chișinău și retur, cu o frecvență de patru curse pe săptămână.

Reprezentanții TAROM au anunțat într-o postare pe pagina de Facebook a companiei că a fost reluată operarea între Bucureşti şi Chişinău, cu o frecvenţă de 4 zboruri pe săptămână. Cursele vor avea loc în zilele de luni, joi, vineri şi duminică.

„Cursele aeriene vor fi efectuate în condiţii de maximă siguranţă, cu respectarea măsurilor de protecţie, astfel încât să fie eliminat orice risc”, au precizat reprezentanții companiei aeriene de stat în anunțul publicat pe rețelele de socializare.

Biletele pentru aceste curse pot fi achiziţionate de pe site-ul companiei, www.tarom.ro, prin aplicaţia mobilă şi de la orice agenţie TAROM din țară. Check-in-ul se face gratuit, online sau direct la aeroport.

Începând din această lună, va opera zboruri directe către Constanţa, cu plecare din marile oraşe din vestul ţării: Cluj-Napoca, Timişoara şi Oradea.

Cursele au fost introduse pentru ca toți românii din zona de vest, doritori să-și petreacă vacanțele la malul Mării Negre, în stațiunile de pe Litoral, să nu piardă mai mult de o oră pe transport.

„Zborurile vor fi efectuate în condiţii de maximă siguranţă, cu respectarea măsurilor de protecţie, astfel încât să fie eliminat orice risc”, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a anunţat că zborurile spre Constanța vor începe de pe 16 iulie, de patru ori pe săptămână.

„Aeroportul Internaţional Cluj împreună cu compania aeriană TAROM vor lansa din 16 iulie 2020 zboruri pe destinaţia Constanţa de la Cluj-Napoca. Aceste zboruri vor fi operate în fiecare zi de joi şi duminică. În contextul pandemiei, litoralul românesc aduce în prim plan o ofertă turistică atractivă pentru pasagerii care doresc să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Cluj”, se arată într-un comunicat de presă.

TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share. TAROM deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 29 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Se revine la normalitate?! Zborurile au fost reluate fără restricții

Începe marea „curățenie” la TAROM. Au misiunea de a tăia în carne vie!