Evenimentul Zilei > Economie > TAROM ia în calcul anularea unor noi curse spre Turcia, după atentat. Unde aflaţi noi informaţii despre programul de zboruri
TAROM ia în calcul anularea unor noi curse spre Turcia, după atentat. Unde aflaţi noi informaţii despre programul de zboruri

TAROM ia în calcul anularea unor noi curse spre Turcia, după atentat. Unde aflaţi noi informaţii despre programul de zboruri

TAROM ia în calcul anularea zborului RO 263 către aeroportul Ataturk, de sâmbătă, ora 16:25, în condițiile în care informația primită de la reprezentantul companiei la Istanbul este că la această oră nu există la aeroport poliție de frontieră, iar la turnul de control nu sunt controlori de trafic, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al operatorului aerian național, Georgeta Dinu.

"Informația emisă de Eurocontrol este că pentru aeroportul Istanbul nu există reglementări aplicabile. Informația primită de la reprezentantul TAROM la Istanbul este că la această oră nu există la aeroport poliție de frontieră și că la turnul de control nu sunt controlori de trafic", a spus Georgeta Dinu.

Ea a precizat că TAROM va anunța în scurt timp decizia referitoare la anularea cursei RO 263. "TAROM va veni cu o decizie în scurt timp. Sfătuim pasagerii noștri să urmărească pagina noastră de Facebook. Celorlalți români aflați în Turcia le recomandăm să vizioneze site-ul Ministerului Afacerilor Externe", a subliniat ea.

Pentru informații, pasagerii din România pot să sune la call center 0212046464, 0213034400, 0213034444. Pentru cei din Turcia, numerele de telefon sunt: 00902124653777, 00905334353477 sau mail pe adresa [email protected], întrucât liniile de telefon sunt foarte aglomerate.

Reprezentantul TAROM a adăugat că sâmbătă dimineață nu se înregistrau probleme de survol deasupra spațiului aerian al Turciei, iar pe aeroporturile din Bodrum și Antalya se operează normal.

Șase zboruri din și către aeroportul Ataturk au fost anulate sâmbătă, după tentativa de lovitură de stat care a avut loc vineri seară în Turcia.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: