Tăriceanu, ignorat de contracandidaţi

Tăriceanu, ignorat de contracandidaţi

Preşedintele PNL, Călin Popescu- Tăriceanu, s-a prezentat singur la dezbaterea de la Academia de Studii Economice (ASE), la care îi invitase şi pe candidaţii PSD şi PDL pentru postul de premier, Mircea Geoană, respectiv, Theodor Stolojan.

Tăriceanu a comentat critic absenţa celor doi contracandidaţi. „Ar fi fost foarte util să vedem o confruntare de idei şi programe, pentru că, altfel, campania electorală va rămâne o bătălie care seamănă cu un meci de fotbal: unii aruncă cu petarde, iar alţii încearcă să le stingă“, a declarat Tăriceanu. El a respins motivul invocat de Stolojan pentru a nu participa la dezbatere - faptul că săptămâna viitoare sunt programate patru dezbateri televizate ale candidaţilor pentru postul de premier.

Tăriceanu a spus că dezbaterea, organizată ieri la ASE, a avut ca unică temă economia, în timp ce întâlnirile de la televizor „vor include şi teme politice şi sigur că nivelul dezbaterii va fi cu totul şi cu totul diferit, mult mai coborât decât ceea ce am fi putut să facem astăzi aici“.

Ne puteți urmări și pe Google News