Evenimentul Zilei > Actualitate > ADEVĂRUL a ieşit la LUMINĂ. O ÎNDRĂGITĂ actriță a povestit cum a fost HĂRŢUITĂ. SCANDALUL care a cutremurat BOLLYWOOD-ul
ADEVĂRUL a ieşit la LUMINĂ. O ÎNDRĂGITĂ actriță a povestit cum a fost HĂRŢUITĂ. SCANDALUL care a cutremurat BOLLYWOOD-ul

ADEVĂRUL a ieşit la LUMINĂ. O ÎNDRĂGITĂ actriță a povestit cum a fost HĂRŢUITĂ. SCANDALUL care a cutremurat BOLLYWOOD-ul

O actriță indiană, încurajată de mişcarea #MeToo, a depus în mod oficial plângere, a anunţat duminică poliţia din Bombay pentru AFP, citată de Agerpres.

Încă din 2008, Tanushree Dutta, fostă concurentă pentru titlul Miss Univers, a lansat o serie de acuzaţii împotriva celebrului actor Nana Patekar, reproşându-i un comportament inadecvat în timpul filmărilor unei comedii romantice în acelaşi an. La momentul respectiv, nu a fost depusă nici o plângere.

 

După declanşarea campaniei feministe #MeToo anul trecut, actriţa, într-un interviu recent, a repetat acuzaţiile, iar apoi a mers sâmbătă să depună plângere oficial, reluând acuzaţiile din 2008. „Dutta a venit la secţia de poliţie noaptea trecută pentru a depune o plângere scrisă”, a declarat inspectorul poliţiei din Mumbai, Shailesh Pasalwar, pentru AFP. „Investigăm cazul”, a adăugat el.

 

Conform agenţiei indiene PTI, în afară de Nana Patekar, în plângere mai sunt vizaţi coregraful Ganesh Acharya, producătorul Sameer Siddiqui şi regizorul Rakesh Sarang. În interviu, actriţa l-a acuzat şi pe realizatorul Vivek Agnihotri de comportament neadecvat la adresa sa în timpul filmărilor peliculei „Chocolate: Deep Dark Secrets” (2005).

Într-un comunicat publicat săptămâna trecută, aceasta a declarat că a primit notificări legale din partea lui Patekar şi a lui Agnihotri, care i-au negat acuzaţiile.

 

Tanushree Dutta susține că a primit „ameninţări violente” din partea partidului de extremă dreapta Maharashtra Navnirman Sena şi că face obiectul unei „campanii de denigrare” pe reţelele sociale de când a reiterat acuzaţiile împotriva celor doi bărbaţi.