Evenimentul Zilei > Politica > Dan Tanasă: „UE se gândește la tot și la toate. Voi lăsați naiba bârfa și marș la muncă! Munciți, nu gândiți!”
Dan Tanasă:  „UE se gândește la tot și la toate. Voi lăsați naiba bârfa și marș la muncă! Munciți, nu gândiți!”

Dan Tanasă: „UE se gândește la tot și la toate. Voi lăsați naiba bârfa și marș la muncă! Munciți, nu gândiți!”

Dan Tanasă jurnalist și președinte-fondator al Asociației Civice pentru Demnitate în Europa (ADEC) publică un articol în care arată că Comisia Europeană e supărată că la noi în țară au crescut salariile.

 

Potrivit lui Tanasă îngrijoararea Europei este că aceste creșteri salariale îi pot face pe românii care lucrează în străinătate să se întoarcă în țară. Caz în care cine o să mai „spele WC-urile" de pe acolo.

  „Comisia Europeană e supărată că în România a crescut prea mult salariul minim. E logic să fie așa, unde naiba ne trezeam noi? Păi dacă tot cresc condițiile de trai în țară, riscul e imens. S-ar putea ca românii care muncesc pe aiurea să se întoarcă în acasă. Iar dacă se întorc acasă e o tragedie. Cine naiba mai spală WC-urile pe-acolo, cine le mai șterge moșii și babele de rahat, cine mai lucrează – pe doi lei și fără acte – în construcții, cine le mai face instalația când refulează conducta de rahat? Au și ei dreptatea lor, de-aia sunt supărați. Pe de altă parte, supărarea vine și de la securiștii de-aici.

 

Cum ei știu să fure voturi doar cu metoda „autobuzul electoral”, e greu de imaginat cum naiba vor mai regiza „ambuteiaje” pe la secțiile de vot din străinătate dacă nu vor mai fi atâția români terchea berchea pe-aiurea. Dar nu trebuie să ne îngrijorăm, treburile sunt sub control, iar UE ne-a pregătit foaia de parcurs. Sub patronajul Înaltei Porți există unanimitate la nivelul întregii clase politice pentru eliminarea salariului minim care cică ar fi  – metodă comunistă.

 

Astfel – munca pe doi lei – se va reinstaura aici, iar pentru mulțumirea antreprenorilor multinaționali se va da liber la imigrație. Negrii și asiaticii din țările sărace abia așteaptă să vă demonstreze că cei doi lei în fapt reprezintă – raiul pe pământ. Iar voi, leneșilor, dacă nu vă convine, vă puteți depune CV-ul pentru posturi mult mai bine plătite: salahor în Italia, sclav în Germania, spălător la cur oriunde s.a.m.d. Fără contract de muncă și fără birocrație, că doar nu vreți să vă luați pensia pe spatele amărâților de-acolo! Oportunități sunt cu ghiotura peste tot în Europa. De ce să mai stai în România, mai ales că-n câțiva ani se va schimba limba oficială? Vedeți, UE se gândește la tot și la toate. Voi lăsați naiba bârfa și marș la muncă! Munciți, nu gândiți!", a postat Dan Tanasă pe pagina sa de Facebook.