Tânăra ucisă la Orhei, ținută în beci înainte de crimă

Tânăra ucisă la Orhei, ținută în beci înainte de crimă Crima de la Orhei, Ana-Maria / Sursa foto: Facebook

Tânăra ucisă la Orhei a fost ținută într-un beci, înainte de a fi omorâtă de suspect, dezvăluie mama acesteia, iar mătușile sale spun că a fost și violată.

Cum a fost găsită tânăra ucisă la Orhei

Mama tinerei ucise la Chițcani face drezvăluiri dureroase: Ana Maria a fost ținută în beci înainte să fie omorâtă, iar în pădure a fost găsită dezbrăcată.

Mama Anei Maria a povestit, într-un interviu cu Adrian Prodan, că suspectul, fostul polițist Gheorghe Cotorobai, i-ar fi ținut fiica într-un beci, de unde a scos-o și a dus-o apoi, în pădure, potrivit imaginilor surprinse de camera de supraveghere din gospodăria presupusului ucigaș.

„Poliția mi-a spus doar cum a fost găsită. Era acoperită cu niște crengi și cu o peliculă deasupra. Doar pe piciorușe și-au dat seama că este cineva acolo. E departe de sat, locul era tăpușit, el și acolo cred că și-a bătut joc de ea”, a relatat mama Anei Maria.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ana Maria, torturată înainte de a fi ucisă

Mama Anei-Maria a mai povestit că a aflat de la polițiști că fiica sa nu a fost ținută în casă, ci în beci. „Mi-au spus că a luat-o și a dus-o la el acasă. Era în beci, a scos-o din beci când a vrut să o ducă mai departe. A lovit-o cu capul de geamul mașinii, apoi a pus-o în portbagaj”, a mai spus femeia.

„Dimineața la 4:00 a scos-o, pe camera lui s-a văzut totul, dar eu nu am văzut aceste imagini, doar mi-au spus. A bătut-o tare, a violat-o, a lovit-o zdravăn în cap. După ce a scos-o din curte în portbagaj, camera nu mai arată nimic”, a adăugat mama Anei-Maria.

Tânăra a fost găsită în pădure complet dezbrăcată, mai spune femeia. „Doar cu cruciulița era la gât, altceva nimic. Hainele și încălțămintea erau puse alături. Nu era îmbrăcată. Telefonul nici până astăzi nu l-au găsit. Am dat Poliției cutia de la telefon”.

„Când am fost și am pus crucea, vecina lui a spus că el seara venea târziu, iar dimineața se trezea devreme și pleca, pe întuneric”, a mai spus mama victimei.

Acuzații grave pentru iubitul tinerei din Orhei

Iar mătușile Anei Maria, fata răpită de Cotorbai, au povestit despre relația acesteia cu iubitul, pe care îl bănuiesc că ar fi comandat uciderea prietenei sale însărcinate. Ele mai spun că, după înmormântare, acesta a petrecut. „Se duce pe la discoteci, la odihnă a fost cu prietenii. Îl vede lumea și ne spune, dar Dumnezeu cu el”.

„Am înțeles că Ana a fost urmărită de mai multe ori, el avea datorii”, spune una dintre mătuși.