Evenimentul Zilei > Social > Dezvăluiri șocante. Tânăra ucisă în Bragadiru era consilieră în Guvern
Dezvăluiri șocante. Tânăra ucisă în Bragadiru era consilieră în Guvern

Dezvăluiri șocante. Tânăra ucisă în Bragadiru era consilieră în Guvern

Manuela Emilia Mustăţea, tânăra ucisă în cartierul rezidențial din Bragadiru a lucrat pentru Guvernul României. Manuela a fost consilieră la Ministerul Transporturilor.

Alexandru Cumpănașu a avut-o pe Manuela la Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR). “Eu sunt absolut stupefiat. Ea a lucrat cu noi. A fost consiliera mea a lucrat în secretariatul general al CNMR-ului, s-a ocupat de școala de vară de anul trecut. O fată extraordinară, cu foarte mult bun simț, foarte frumoasă și foarte cuminte”, a declarat Alexandru Cumpănașu, conform Cancan.

Manuela este fiica unui cunoscut afacerist din judeţul Olt, Gelu Mustăţea, din Mihăești, care are 4.000 de hectare de teren arabil.

„Da, așa este, tânăra este fiica unui om de afaceri de la noi, din Mihăești, domnul Gelu Mustățea. Din păcate, așa este. Nu știu altceva, cine este vinovatul nu știu. Mâine urmează să aibă loc înmormântarea. Dânșii au apartament în Roșiorii, de la noi, din Mihăești, este tatăl său. A adus-o aici, duminică o înmormântează. Este păcat de ea”, a declarat primarul din Mihăești, Constantin Dobrița, scrie presa locală.

Manuela, licenţiata în drept şi fost consilier la Ministerul Transporturilor, va fi înmormântata duminică în localitatea natală. Ea a fost ucisă joi, de un prieten al iubitului său, după un plan pus la cale de cei doi. Manuela a fost lovită în cap, strangulată și înjunghiată de 30 de ori.