Vicepremierul Matteo Salvini şi-ar fi găsit o nouă logodnică: e vorba de Francesca Verdini, fiica fostului senatorului Denis Verdini, care a avut un rol important în legislatura trecută cu propuneri de modificări constituţionale.

Până la probele care să imortalizeze definitiv relaţia, rămâne o simplă bârfă romană mediatizată de toată presa italiană. Salvini ar fi petrecut câteva ore cu fata de 26 de ani la restaurantul PaStation, proprietate a lui Tomasso Verdini, şi acesta fiu al senatorului. Liderul Lega Nord, s-a limitat să spună, laconic şi cu aer glumeţ, că la următorul summit european ar putea să meargă într-o dulce companie.

Deocamdată, oricum., totul rămâne învăluit în mister. Sigur este că între un vot la Senat şi o întâlnire de lucru la palatul Chigi (sediul Guvernului Italiei), vicepremierul, potrivit  Huffingtonpostmerge să ia prânzul la restaurantul propietate a lui Verdini jr. Şi n-a fost doar o dată când Salvini a fost surprins în restaurantul respectiv, exact unde s-ar fi petrecut şi întâlnirea cu Francesca, ci de mai multe ori. 

Şi încă un indiciu: pe contul său de Instagram, are legături mai strânse cu doar  50 de persoane (dar e urmărit de 1,3 milioane), iar printre aceste persoane, ministrul a început să se intereseze exact de…da, aţi ghicit cine: Francesca Verdini.

 

Te-ar putea interesa și: