Evenimentul Zilei > Social > Tânără agresată în plină stradă! A lăsat-o inconștientă
Tânără agresată în plină stradă! A lăsat-o inconștientă

Tânără agresată în plină stradă! A lăsat-o inconștientă

Un individ a agresat în plină stradă o tânără în orașul Dej. Bărbatul a strâns-o de gât și a lovit-o cu pumnul până și-a pierdut conștiința.

Tânăra a avut noroc și a fost salvată de un jandarm care trecea prin zonă și care a intervenit imediat.

„Sâmbătă, 18 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, sergent major Darius Biriş, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, în zona Pieţei Bobâlna din municipiul Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuţie aprinsă cu o tânără.

Jandarmul clujean a observat apoi cum acesta a trecut la agresiune fizică, strângând-o pe tânără de gât”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Cluj pe pagina de Facebook.

„Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să-l lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins şi imobilizat”, au declarant reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj.

Imediat după ce a reușit să îl imobilizeze pe agresor, jandarmul a sunat la 112 şi a chemat un echipaj de poliţie pentru a-l prelua. Agresorul s-a dovedit a fi cunoscut de către aceştia cu antecedente.