Evenimentul Zilei > Sport > Tamaș ar putea rata meciul cu Ungaria
Tamaș ar putea rata meciul cu Ungaria

Tamaș ar putea rata meciul cu Ungaria

Veste îngrijorătoare pentru echipa națională a României. Cu mai puțin de o lună înaintea partidei contra Ungariei, din preliminariile Euro 2012, selecționerul Victor Pițurcă este la un pas de a nu putea conta pe serviciile lui Gabriel Tamaș.

Fundașul român al lui Watford a suferit o accidentare gravă, în minutul 28, al partidei cu Bournemouth (1-1), părăsind terenul de joc pe targă. Tamaș și-a sucit piciorul într-o dispută pentru minge și a avut nevoie de îngrijirile medicilor timp de patru minute. „O accidentare urâtă”, au tritrat cei de la sportinglife.com şi skysports.com. „Tricolorul” va fi supus unui RMN, însă verdictul, la cald, a fost că pentru jucător va urma o pauză de câteva săptămâni.

Altfel, Real Madrid a zdrobit, sâmbătă, în deplasare, formația Deportivo La Coruña, cu scorul de 8-2, revenindu-și, astfel, după înfrângerile înregistrate în fața lui Real Sociedat (2-4) și Atletico Madrid (1-2). Ieri, în Serie A, Juventus s-a impus pe „San Siro” în derby-ul cu AC Milan (1-0), grație reușite lui Carlo Tevez, din minutul 71.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: