Stelitii au trecut repede peste episodul înfrângerii suferite în faa echipei Rapid (scor 0-1).

La 24 de ore după meciul care a născut suspiciuni legate de corectitudinea cu care au evoluat „militarii” impresariați de Anamaria Prodan, Raul Rusescu, Gabriel Iancu, Iasmin Latovlevici, Gabi Tamaș, Guilherme și Alex Chipciu au petrecut alături de Alexandru și Adina Bourceanu.

Poliția nu a mai fost chemată

Mijlocaul echipei din Ghencea a aniversat, alaturi de soia sa, 12 ani de relaie. Prezenti au fost si Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, nsaii familiei Bourceanu.


FOTO: Gabi TamașDupa cum sustin cei de la digisport.ro, petrecerea s-a lasat cu un scandal de poveste. Tonul a fost dat de Gabi Tamas, cunoscut pentru apetena pe care o are pentru astfel de încaierari. Fundașul a intrat în conflict cu fratele lui Alex Bourceanu, iar prietenii fotbalistului din linia mediană a Stelei au intervenit pentru a calma spiritele.

S-au împartit mai multi pumni, cineva a avut ideea de a chema poliia, dar demersul a fost abandonat repede, pentru ca povestea sa nu rasufle în mass-media. Dupa apariia informaiilor, Bourceanu i Tama au negat informaia. „Consider că astfel de știri sunt inoportune, însă m-am obișnuit deja să fiu un subiect negativ și să fiu tratat cu răutate în presa din România”, a declarat Tama. „Nu s-au împarit pumni, aa cum, în mod fals, s-a scris în presa”, a spus i Bourceanu.