Schimb de replici între Vasile Talpan și fostul ministru al Apărării: „Domnul Dîncu dorește capital electoral”

Schimb de replici între Vasile Talpan și fostul ministru al Apărării: „Domnul Dîncu dorește capital electoral” Florin Talpan. Sursa foto: prosprot.ro

Între fostul ministru al Apărării Naționale Vasile Dîncu și colonelul Vasile Talpan, juristul clubului de fotbal Steaua București, a început un meci al declarațiilor.

Colonelul Talpan este nemulțumit de o declarație făcută de senatorul de Cluj, Vasile Dîncu, după ce a inițiat o lege în Parlament, prin care Steaua București să poată promova în Liga 1 de Fotbal.

”Ca urmare a afirmațiilor calomnioase ale domnului Dîncu, mă simt obligat să îi dau replica! Presupun că domnul Dîncu dorește capital electoral! De ce nu a făcut nimic concret pentru Steaua pe perioada cât a fost ministru? Chiar îl rog public să ne precizeze ce măsuri concrete a luat pentru Clubul Steaua. De ce nu a luat măsuri încă din iunie 2022 de când a venit la stadionul Steaua la aniversarea celor 75 de ani de existență a clubului Steaua, să se fotografieze cu sportivii clubului și unde a promis foarte multe lucruri, nefăcând nimic în acest sens!”, a comentat colonelul Talpan.

S-a enervat despre modul cum a vorbit

Juristul celor de la Steaua București l-a criticat pe Vasile Dîncu că nu a făcut nimic pentru echipa de fotbal a armatei, în perioada în care a ocupat demnitatea de ministru al Apărării Naționale.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, modul de adresare față de un ofițer superior al Armatei Române, este considerat de Talpan, drept unul nepermis.

”Ați afirmat public că nu ați avut timp să vorbiți cu ‘colonei’! Că sunt prea mulți în Armata Română! Dacă doreați să faceți ceva pentru clubul Steaua, aveați obligația legală și morală să discutați cu colonelul Talpan, subsemnatul! Cum iți permiți dumneata un civil numit politic să mi te adresezi mie, colonel al armatei române, care am participat în teatrele de operațiuni din Afganistan și Bosnia Herțegovina, și să mă numești ‘tip’ sau ‘individul ăla’?”, a mai comentat colonel jurist, citat de Fanatik.

Talpan s-a propus singur general

De partea cealaltă, senatorul PSD a comentat că Vasile Talpan s-a propus singur să fie avansat la gradul de general de brigadă, lucru cu care el nu a fost de acord, din cauza lipsei de merite.

”Dar când eram eu la minister, Talpan s-a propus singur să fie avansat la grad de general și mi-a reproșat că nu l-am propus eu la grad de general. E un om care se luptă pentru Steaua. Mă rog, toți avem defecte și slăbiciuni, dar nu prea a avut rezultate concrete și acest lucru ar trebui și pe dânsul poate să-l îngrijoreze la un moment dat. Acum a spus că el a scris propunerea legislativă acum un an. Păi, dacă a scris-o de ce nu i-a dat drumul? Nu cred că a scris-o, doar s-a gândit la ea”, a declarat Vasile Dîncu.