Evenimentul Zilei > Actualitate > Tâlhărie în trenul de Oradea. Încă un recidivist eliberat mai repede a atacat cu violență un pasager
Tâlhărie în trenul de Oradea. Încă un recidivist eliberat mai repede a atacat cu violență un pasager

Tâlhărie în trenul de Oradea. Încă un recidivist eliberat mai repede a atacat cu violență un pasager

În România, încă tâlhăriile în trenuri sunt evenimente care se regăsesc aproape zilnic în buletinele de presă ale Poliției Române.

Un tânăr de 18 ani, din Săcueni, județul Bihor, a fost tâlhărit de trei persoane necunoscute, chiar în trenul care asigura legătura între Oradea și Săcueni. Evenimentul a avut loc la primele ore ale dimineții, victima reclamând faptul că înainte ca trenul să oprească în stația CFR Săcueni, trei persoane l-au atacat, și prin violență, l-au deposedat de un telefon mobil ân valoare de 800 de lei și 100 de euro. Ulterior, cei trei au fugit și au reușit să se facă nevăzuți.

Polițiștii de la Poliția Transporturi Feroviare Bihor au reușit să îi prindă pe agresori, după doar câteva ore. Aceștia sunt Ștefan Hamza, de 33 de ani, multiplu recidivist, cu fapte de tîlhărie calificată la activ, fiind eliberat din închisoare condiționat în anul 2017, și doi tineri, Daniel Angyal de 18 ani și Carol Balasz, de 16 ani.

Cei trei au fost arestați preventiv pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, pedeapsă pentru care riscă până la 12 ani de închisoare. Telefonul mobil al victimei a fost găsit de polițiști asupra unuia dintre cei doi tineri.