Cum a TĂCUT SOLOMONIC ministrul JUSTIŢIEI

Cum a TĂCUT SOLOMONIC ministrul JUSTIŢIEI

Atacurile premierului Viorica Dăncilă şi ministrului Carmen Dan la adresa judecătorilor de la Înalta Curte care l-au condamnat pe Liviu Dragnea săptămâna trecută, nu au fost comentate în niciun fel de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a spus luni dimineaţă, la sosirea la minister, doar că, „chiar dacă cineva a spus că este superministru”, făcând aluzie la declarațiile lui Iohannis, el își îndeplinește obligațiile de la locul de muncă.

„N-ar fi oare mai corect să întrebați acolo. Ministrul Justiției să nu vă imaginați că el are o competență generală, chiar dacă cineva a spus că este superministru, el își îndeplinește obligațiile de la Ministerul Justiției.”, a fost reacția ministrului Justiției.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întrebat despre punctul de vedere dat de Instanţa supremă referitor la comentariile faţă de decizia de condamnare a liderului PSD, Toader a spus că ar fi normal să fie întrebaţi cei implicaţi în aceste afirmaţii. 

„Normal este să-i întrebaţi pe dânşii, pe cei care au făcut afirmaţia, pe cei care au reacţionat la afirmaţie, după cum tot normal şi chiar necesar ar fi ca să-i întrebaţi şi pe cei din puterea judecătorească atunci când fac afirmaţii cu privire la activitatea politicenilor, la activitatea Legislativului, la activitatea Executivului, pentru că în egală măsură, dacă nu chiar mai mult, şi dânşii au o obligaţie de rezervă de a se exprima cu privire la demersuri politice, legislative şi-aşa mai departe”, a afirmat Tudorel Toader.