Evenimentul Zilei > Actualitate > Sute de tineri s-au înghesuit la burgeri gratis. Pandemia COVID a fost dată uitării
Sute de tineri s-au înghesuit la burgeri gratis. Pandemia COVID a fost dată uitării

Sute de tineri s-au înghesuit la burgeri gratis. Pandemia COVID a fost dată uitării

Câteva sute de persoane s-au înghesuit să primească burgeri gratis la inaugurarea unui restaurant de tip fast-food din Piața Romană.

Sute de persoane s-au înghesuit la burgeri gratis.

Câteva sute de persoane s-au înghesuit ca să primească burger gratuiți. S-a întâmplat la evenimentul de inaugurare a unui fast-food în Piața Romană din București.

Ca să nu rămână fără burgerii gratuiți, cele câteva sute de persoane, majoritatea tineri, nu au mai ținut cont de restricții. Ei s-au așezat la coadă și s-au înghesuit în fața fast-food-ului, ca în vremurile bune. Prezența masivă a oamenilor a atras atenția autorităților care au intervenit.

Sute de tineri s-au înghesuit la burgeri gratis

Jandarmii au cerut tinerilor să respecte regulile sanitare anti-COVID și să respecte distanța socială.

Totul a pornit după ce patronii restaurantului au anunțat că în ziua deschiderii magazinului din Piața Romană vor oferi burgeri gratis. Oamenii au dat năvală, iar coada s-a întins pe mai multe străzi.

În afara burgerului gratis, cei aflați la coadă au posibilitatea să participe la un concurs cu premii organizat de local.

Oamenii s-au înghesuit la coadă în condițiile în care vremea a fost plăcută în Capitală. Cerul este temporar noros, iar la începutul intervalului vor mai fi condiţii de ploaie. Vântul suflă slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de 2…3 grade.

Poliția a amendat administratorul

Administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de politie, unde a fost sancționat contravențional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Restricțiile au fost încălcate și în weekend

Se pare că oamenii s-au săturat de restricțiile anti-COVID și încearcă să revină la viața normală.

Așa se explică și cozile foarte mari, de părinți cu copii, la intrarea în Muzeul Antipa. Oamenii s-au îmbulzit şi au aşteptat minute în şir, la o coadă imensă, ca să intre la muzeu. Se pare că bucureștenii au ieșit ca să profite de vremea frumoasă de la finalul săptămânii.

La fel de aglomerat a fost şi la Dino Park, la Muzeul de Geologie, unde zeci de părinţi însoţiţi de copii s-au îmbulzit ca să vadă creaturile preistorice. Vizitatorii nu au mai ținut cont de regulile de protecție sanitară ori de distanțarea socială.