Evenimentul Zilei > Actualitate > Suspiciune de TBC la o CREŞĂ din Sectorul 1. Reprezentanţii INSTITUŢIEI nu vor să SISTEZE activitatea
Suspiciune de TBC la o CREŞĂ din Sectorul 1.  Reprezentanţii INSTITUŢIEI nu vor să SISTEZE activitatea

Suspiciune de TBC la o CREŞĂ din Sectorul 1. Reprezentanţii INSTITUŢIEI nu vor să SISTEZE activitatea

O îngrijitoare şi doi copii de la o creşă din Sectorul 1 al Capitalei au fost depistaţi cu TBC. Totuşi, reprezentanţii instituţiei se apără şi spun că nu au de gând să sisteze activitatea atâta timp cât nu este nimic oficial.

Potrivit România TV, mai mulţi păriniţi au spus pe facebook că li s-a cerut acordul pentru ca micuţii să fie testaţi , iar unii afirmă că afişul în care este anunţată testarea se află pe uşa instituţiei de o săptămână, dar nu s-a dat impotanţă cazului deoarece nu a existat nicio reacţie oficială.

Săptămâna viitoare vor fi testaţi şi ceilalţi copii, iar creşa nu este încă închiă. Reprezentanţii insituţiei spun că nu există niciun motiv pentru sistarea activităţii.

“Oficial nu este nimic, niciun diagnostic, nicio hârtie. Creşa este deschisă. Este bine să nu se ia atitudine eronată atâta vreme cât nu este nimic oficial. Pericol există şi în mijloacele de transport în comun, în mall-uri şi peste tot. Nu trebuie să facem o chestie nemaipomenită din asta”, declară o angajată care a dorit să rămână anonimă.