Evenimentul Zilei > Social > Survivor România, ediție specială de Paște. Vor fi sau nu eliminări în show?
Survivor România, ediție specială de Paște. Vor fi sau nu eliminări în show?

Survivor România, ediție specială de Paște. Vor fi sau nu eliminări în show?

Producătorii show-ului de televiziune Survivor România au anunțat ce se va întâmpla în ediția de Paște a emisiunii, care va fi difuzată în ziua de Paște.

Fanii emisiunii Survivor România vor avea parte de mai multe surprize, din partea realizatorilor show-ului difuzat de Kanal D. În aceste zile de sărbătoare vor fi difuzate mai multe ediții special realizate special pentru această perioadă.

Rămâne totuși două întrebări: Ce se va întâmpla duminică, în ziua de Paște, atunci când, de regulă au loc eliminările. Vor exista candidați eliminați din emisiune duminică?

Fanii Survivor România pot sta liniștiți. Conform unui comunicat de presă emis de Kanal D, emisiunea se va desfășura conform programului obișnuit. Difuzarea emisiunii nu va fi întreruptă, iar concurenții vor fi prezenți pe micile ecrane în seara zilei de duminică. Ora de începere va fi cea obișnuită, 20:00.

Ce nu se știe până acum este dacă în această ediție, dat fiind că este sărbătoare, vor fi eliminări. Producătorii au decis să mențină suspansul în legătură cu acest subiect, astfel că ne putem aștepta la orice.

Survivor România 2021 concurenti noi raluca dumitru

Programe speciale de sărbătoare la Kanal D

Potrivit unui comunicat de presă, postul de televiziune Kanal D, va avea un program de sărbătoare în aceste zile special. Acesta va debuta încă de sâmbătă, 1 mai, când va fi difuzată o ediție specială RoVentura. Românii vor avea ocazia să viziteze, datorită reportajului, ținuturile fascinante ale Sălajului și să cunoască tradițiile și locurile frumoase de la Iaz.

Duminică, în data de 2 mai, de la ora 14:30, Kanal D a pregătit o serie de noi reportaje din seria „Asta-i România”. Telespectatorii vor fi purtați într-un loc sfânt din țară, la Mănăstirea Mărcuș de lângă Brașov, unde maica stareță Serafima a făcut totul de la zero. Tot în ediția specială de Paște vom putea urmări povestea unei familii de africani adoptată de România, care trăiește și simte românește la Chinari, în județul Mureș.

În a doua zi de Paște, Teo Trandafir îi va avea ca invitați pe Black Matias, Maria Cârneci, Daniela Condurache, Armin Nicoară și Vladimir Drăghia împreună cu familia, într-o altă ediție specială, de sărbătoare.

Cu surprize vin și Știrile Kanal D. Aici vor fi prezentate reportaje idespre viața Anei Porgras, secretul din spatele succesului lui Theo Rose, iar telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum arată casa în care trăiește interpreta Daniela Condurache.