SURSE: Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PMP

SURSE: Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PMP

Elena Udrea a decis să se autosuspende din funcția de președinte al PMP, potrivit unor surse din partid. Conducerea partidului a fost preluată de Eugen Tomac.

Preşedintele PMP, deputatul Elena Udrea, a fost adusă de anchetatori, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), ea spunând la intrare că nu ştie de ce a fost citată cu mandat şi că, probabil, este vorba despre dosarul Microsoft.

Elena Udrea a scris pe Facebook că a fost citată, cu mandat de aducere, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a oferi lămuriri, ea precizând că este surprinsă de decizia anchetatorilor de a proceda aşa, în condiţiile în care s-a arătat în permanenţă dispusă să colaboreze.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Elena Udrea, pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracțiuni) şi fals în declaraţii de avere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Procurorii DNA au impus măsura controlului judiciar în cazul Elenei Udrea, potrivit unei surse judiciare.