Surse. Abia ieșită din arest, Sorina Pintea are ambiții politice înalte

Surse. Abia ieșită din arest, Sorina Pintea are ambiții politice înalte

După toată trauma prin care a trecut în Arestul Poliției Capitalei, Sorina Pintea pare hotărâtă să candideze pentru primăria Baia Mare, potrivit unor surse din PSD. Social-democrații sunt alături de ea și o susțin.

Cu toate că abia a fost eliberată din Arestul Capitalei, Sorina Pintea, fostul ministru PSD al Sănătății nu renunță. Așa bolnavă cum e, se spune că a luat decizia de a candida la Primăria municipiului Baia-Mare. Sorina Pintea va anunța în câteva săptămâni că va candida pentru primăria municipiului Baia-Mare, susține surse ale capital.ro.

”Sorina are forța de a-l bate pe Cătălin Cherecheș. Este foarte respectată și apreciată în oraș. A făcut din spital o bijuterie. A luat de 2 sau 3 ori premiul pentru cel mai bun manager de instituție medicală din România.

Faza asta cu arestarea a întărit-o și a convins-o să candideze. A văzut și faptul că are susținerea băimărenilor. Cred că are șanse mari să ajungă primar. Este un bun manager”, declară sursele din PSD.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa citată mai spune și că, chiar dacă a fost suspendată din PSD, Sorina Pintea va fi în continuare susținută de social-democrați. Pintea va candida independent la alegerile locale, susținută de PSD-ALDE.

Deocamdată, Sorina Pintea se află într-o stare precară de sănătate și este internată într-un spital de specialitate din  București.

Reamintim că Pintea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, la decizia instanței, după ce a fost acuzată de luare de mită. De asemenea, fostul ministru al Sănătății a fost diagnosticată, în urmă cu un an, cu o boală gravă, autoimună, ce i s-a reactivat în perioada detenției, din cauza condițiilor inumane la care a fost supusă. Instanța a hotărât, vineri, că Sorina Pintea va fi cercetată în stare de libertate, consemnează capital.ro