Evenimentul Zilei > Actualitate > Surprizele Elenei Lasconi de la Câmpulung. Pe cine a găsit în casa de oaspeți a orașului
Surprizele Elenei Lasconi de la Câmpulung. Pe cine a găsit în casa de oaspeți a orașului

Surprizele Elenei Lasconi de la Câmpulung. Pe cine a găsit în casa de oaspeți a orașului

De când a câștigat alegerile ca primar al municipiului Câmpulung Muscel, fosta vedetă Elena Lasconi s-a remarcat printr-o serie de schimbări. Printre altele, a anunţat că a schimbat încuietoarea de la casa de oaspeţi a administraţiei locale, care era folosită de diverși lideri locali.

Elena Lasconi schimbă tot! Primarul municipiului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, anunţă că a schimbat încuietoarea de la casa de oaspeţi ce aparţine administraţiei locale. Motivul a fost acela că imobilul era utilizat mai mult de „oaspeţi de-ai locului”.

Elena Lasconi schimbă tot! Ghinion, s-a dus şi plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni

Elena Lasconi afirmă, într-un mesaj postat vineri pe Facebook, că oaspeții municipalității erau cazați la pensiuni, nu în imobilul destinat acestui scop. „Ce nu ştiţi este că oaspeții, de regulă, erau cazaţi la pensiunile din oraş. Puţini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeţi de pe bulevard. Gura târgului spune că cei mai ‘fideli’ oaspeţi sunt de-ai locului”, menționează ea în postare.

Potrivit edilului, printre cei care dețineau cheile de la imobil se numără un fost primar, un şofer al acestuia, un fost consilier local şi un fost manager de spital.

„Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala. Ghinion, s-a dus şi plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni. Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibuşor unde să citească… în linişte că nu mă pot gândi la altceva”, a mai scris Elena Lasconi.

Elena Lasconi: “Fiecare zi ca primar e o provocare. Funcționarii rup ușa la 15.00”

Fosta jurnalistă Pro TV a câștigat alegerile locale din septembrie 2020, devenind primar cu peste 57% din voturi. Este prima femeie din istoria localității care reușește acest lucru.

Încă de la preluarea mandatului, fosta vedetă media a demarat o serie de acțiuni care vizează schimbarea practicilor de lucru uzuale în sistemul bugetar. Altfel spus, eficientizarea muncii angajaților Primăriei, dar și a costurilor instituției.

„Aici funcţionarii publici rup uşa pe la 15:00, ceea ce mi se pare ciudat, dar îmi place, sunt provocări multe. Ne-am apucat de muncă încă din prima zi, am vrut să ajutăm oamenii să depună cereri la ANRE pentru gaz. Îmi doresc să conectăm toate gospodăriile la reţeaua de gaz. Vreau să introducem apă şi canalizare pe toate străzile. Sunt proiecte mari, grele, pe mulţi bani europeni.”