Evenimentul Zilei > Politica > Elena Lasconi: „Am câştigat cu peste 71%, iar primarul în funcţie PSD a luat 4%”
Elena Lasconi: „Am câştigat cu peste 71%, iar primarul în funcţie PSD a luat 4%”

Elena Lasconi: „Am câştigat cu peste 71%, iar primarul în funcţie PSD a luat 4%”

Elena Lasconi a avut o primă reacţie la un post de televiziune după aflarea rezultatelor unde o dă câştigătoare la Primăria Câmpulung Muscel.
Elena Lasconi şi-a împărtăşit bucuria după aflarea scorului incredibil obţinut la alegerile locale pentru Primăria Câmpulung Muscel.

„Am câştigat cu peste 71%, iar primarul în funcţie PSD a luat 4%”

Gândiţi-vă la un lucru, 26 de secţii de votare, în care s-a votat de peste 30 de ani PSD pe linie, am câştigat cu peste 71%, iar primarul în funcţie de la PSD a luat doar 4%.
Este absolut incredibil ce se întâmplă aici, este o emulaţie… simt că suntem împrună, cred că despre asta trebuie să fie votul, e vorba aici despre oameni. Totdeauna am spus că nu este vorba despre alegerea unui rege la primărie căruia să-i pupi inelul, este vorba despre alegerea oamenilor la primărie şi asta trebuie să înţeleagă vechea clasă politică. Pentru că acum vorbim despre lucruri importante şi trebuie să ne apucăm de treabă”, a declarat Elena Lasconi.

„Vechea clasă politică de aici a cheltuit o grămadă de bani pentru îndrepta toate armele împotriva mea”

Şi continuă: „Noi nu suntem născuţi ca să purtăm războaie, noi suntem născuţi ca să ne iubim şi să fie pace între noi. Să ştiţi că nu sunt o idealistă din aia care nu mai are texte acuma, sunt şi un om foarte pragmatic. Dar ştiu că de fapt ăsta-i secretul. Vechea  clasă politică, chiar şi aici la Câmpulung a angajat consultanţi, a cheltuit o grămadă de bani în campania electorală pentru a veni cu toate armele împotriva mea, dar nimic nu mi-a stat în cale. Dacă avem peste 55%, este extraordinar ce se întâmplă şi mă bucur foarte tare că oamenii au înţeles că nu mai merge aşa”, a declarat Elena Lascone la Digi 24.
Candidatul USR PLUS la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, realizatoarea TV Elena Lasconi,  a câştigat detaşat alegerile din acest oraș. Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor”, a concluzionat Elena Lasconi.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: