Evenimentul Zilei > Monden > Surpriză meteo! Într-un oraș din România s-a împodobit Bradul de Crăciun
Surpriză meteo! Într-un oraș din România s-a împodobit Bradul de Crăciun

Surpriză meteo! Într-un oraș din România s-a împodobit Bradul de Crăciun

Termometrul arată 17 grade, soarele face să înflorească a doua oară pomii, însă în Piața Mare din Sibiu s-a ridicat deja Bradul de Crăciun, iar de jur-împrejur Târgul de iarnă a prins contur.

Diseară (vineri, 15 noiembrie), la ora 19.00, va avea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, chiar dacă atmosfera este încă de primăvară sau toamnă târzie. Târgul este considerat de către primărie „un eveniment vizibil şi apreciat pe plan naţional şi internaţional”, de aceea s-a dorit să se păstreze tradiția privind data deschiderii.

Deja turiștii sosiți în Sibiu și localnicii şi turiştii au început deja să îşi facă cumpărături la căsuţele amplasate în Piaţa Mare, cu produse specifice Crăciunului. Seara vor asista la aprinderea luminițelor și a ghirlandelor din Bradul de Crăciun, dar se vor distra și la un concert susţinut de Monica Anghel şi Radu Nechifor.

Conform paginii de Facebook a Primăriei Sibiu, „cea de-a 13-a ediţie a Târgului de Crăciun se desfăşoară până în 3 ianuarie şi aduce peste 100 de expozanţi veniţi din toată ţara care vor întâmpina vizitatorii cu o gamă variată de produse, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracţii printre care se numără Atelierul şi Parcul lui Moş Crăciun, precum şi patinoarul în aer liber.”