Evenimentul Zilei > Actualitate > Surpriză în gara Craiova. De la cine primiră flori ceferistele
Surpriză în gara Craiova. De la cine primiră flori ceferistele

Surpriză în gara Craiova. De la cine primiră flori ceferistele

Fotbaliștii echipei Universitatea Craiova le-au luat prin surprindere pe angajatele CFR când, înainte de a se sui în trenul de București, le-au oferit, tuturor, lalele albe de Ziua Femeii. Universitatea Craiova se confruntă, duminică, pe Arena Națională, cu FCSB, în cea mai importantă partidă din etapa a doua a play-off-ului.

Gestul fotbaliștilor din stația CFR Craiova este prezentat și ilustrat, pe Facebook, chiar de Dan Costescu, directorul CFR Călători.

”În ultima vreme Universitatea Craiova și-a făcut un obicei din a renunța la autocar pentru deplasările la București. Conducerea clubului, staff-ul și jucătorii rezerva un vagon întreg și au mai mult confort pentru călătorie și spațiu pentru ultimele discuții tactice decât ar avea în propriul autocar.

   

CFR Călători salută această inițiativa devenită obicei și a pregătit, ca o gazdă bună, vagonul oltenilor așa cum se vede în fotografii. Nici jucătorii nu au rămas mai prejos și au anticipat un pic ziua de 8 Martie, oferind flori colegelor noastre din stația Craiova.

       

Mai pe scurt, iubire mare la Craiova. Si albastră”, scrie Dan Costescu. El urează, ”craiovenilor și bucureștenilor, din partea companiei, să facă, mâine, un meci frumos”.

Revine, ulterior, cu o actualizare de ultimă oră: ”Oltenii se grăbiră, trenul lor ajunse cu 6 minute mai devreme în Gara de Nord”

(Foto-Facebook Dan Costescu)

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: