Evenimentul Zilei > Actualitate > SURPRIZĂ de PROPORȚII: Ce au găsit pompierii în apă lângă trupul tinerei de 16 ani care s-a aruncat în râul Bistrița
SURPRIZĂ de PROPORȚII: Ce au găsit pompierii în apă lângă trupul tinerei de 16 ani care s-a aruncat în râul Bistrița

SURPRIZĂ de PROPORȚII: Ce au găsit pompierii în apă lângă trupul tinerei de 16 ani care s-a aruncat în râul Bistrița

Adolescenta de 16 ani care s-a aruncat sâmbătă în canalul Bistrița din județul Neamț a fost găsită pe scafandrii ISU Neamț duminică seara. Trupul acesteia a fost identificat de o rudă prezentă la fața locului. Lângă trupul fetei, polițiștii au mai descoperit cadavrul unui bărbat.

Adolescenta se numea Andreea a decis să-și pună capăt zilelor sâmbătă în jurul orei 19:50. Atunci o femeie a sunat la „112" și a anunțat că o tânără s-a aruncat în apă, conform realitatea.net

Fata provenea dintr-o familie care avea o situația materială precară și locuia alături de mama, mătușă, o soră și un frate, în Slobozia. Tatăl fetei a decis să se sinucidă în urmă cu doi ani și Andreea îi ducea dorul. Aceasta a sărit de pe pod după o certă aprinsă cu mama ei, conform wowbiz.ro.

Pompierii au căutat trupul tinerei în cursul zilei de sâmbătă, fără rezultat. Duminică dimineața au reluat căutările. Conform pompierilor, în apa în care s-a aruncat tânăra, alături de trupul acesteia, a mai fost descoperit cadavru unui bărbat care era în stare de descompunere.

Trupul bărbatului aparținea unui zăneștean în vârstă de 70 de ani care a dispărut la începutul lunii decembrie.