Evenimentul Zilei > Social > SURPRIZĂ după PARADĂ, în cinstea CENTENARULUI, pentru BUCUREȘTENI! Primăria Capitalei a făcut anunțul oficial!
SURPRIZĂ după PARADĂ, în cinstea CENTENARULUI, pentru BUCUREȘTENI! Primăria Capitalei a făcut anunțul oficial!

SURPRIZĂ după PARADĂ, în cinstea CENTENARULUI, pentru BUCUREȘTENI! Primăria Capitalei a făcut anunțul oficial!

PMB a anunțat în urmă cu puțin timp că cel mai cunoscut monument din România va fi deschis publicului pentru vizitare, a doua zi de după parada de Ziua Națională.

Arcul de Triumf, deschis pentru public pe 2 Decembrie!

În cadrul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri, Primăria Capitalei, prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic va deschide pentru vizitare monumentul Arcul de Triumf – duminică, 2 decembrie a.c., între orele 09 – 16:00.

Arcul de Triumf, monument istoric consolidat, restaurat și conservat de către Municipalitate prin cofinanțare europeană, se află în plin proces de amenajare interioară pentru a-și consolida poziția de obiectiv turistic de prim rang al Bucureștiului.

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a vedea o impresionantă colecție de imagini din perioada 1877-1922, ce ilustrează prin intermediul unor instantanee de front eroismul Armatei Române sub măreața conducere a Regilor Întregirii. Accesul se va face pe axa nord-sud, Bd. Kiseleff dinspre Casa Presei Libere, sub îndrumarea Poliției Rutiere a Municipiului București. Intrarea este liberă!