Evenimentul Zilei > Monden > SURPRINZĂTOR! Românii fac această alegere seară de seară. Cea mai bună emisiune din România conform audiențelor!
SURPRINZĂTOR! Românii fac această alegere seară de seară. Cea mai bună emisiune din România conform audiențelor!

SURPRINZĂTOR! Românii fac această alegere seară de seară. Cea mai bună emisiune din România conform audiențelor!

Puțini se aşteptau ca, în fiecare seară, cea mai urmărită oră de la TV să aparțină unui jurnal de ştiri. Cea mai bună audiență o are postul PROTV cu programul ,,Ştirile de la ora 19”.

 Cea mai bună audiență o are postul PROTV cu programul ,,Ştirile de la ora 19”. Jurnalul PRO reuşeşte audiențe de peste 10 puncte la fiecare difuzare şi un share de 25%, conform Kantar Media.

Andreea Esca, deja un simbol pentru ceea ce înseamnă ştiri pe TV, încă îi fascinează pe români. Audiența postului din Pache Protopoescu nu a putut fi depăşită de niciun alt post în cursul săptămânii 17-23 octombrie pe intervalul orar 19-19.40.

Situația nu este deloc nouă, aceste audiențe sunt obținute constant de ani buni de echipa Ştirilor PROTV. Practic, un sfert dintre cei care au un televizor deschis între ora 7-7.40 aleg programul prezentat de Esca.

Locul secund revine cel mai des Observatorului de la Antena1. Acesta obține audiențe între 9 şi 10 puncte de rating, constant. Performanță aproape egală cu ceea ce se întâmplă în trustul PRO.

Pe segmentul de programe, conform audiențelor Kantar Media, cea mai urmărită emisiune de divertisment a fost ,,Ce spun românii?” a lui Cabral, difuzată de ProTV.