Vineri seara, Ljubomir Kika Markovic a fost împușcat în plină stradă. Cele 6 gloanțe nu i-au dat nicio șansă la viață suporterului. Potrivit presei din Serbia, Markovic avea o armă la el, iar scena a fost surprinsă de 15 camere de supraveghere. Vezi AICI imaginile.

Markovic, executat cu un glonț în cap

Jurnaliștii de la Blic vin cu noi precizări pe marginea cazului șocant.

„Locul În care Ljubomir-Kica Markovic a fost asasinat (n.r. o benzinărie) este acoperit de aproximativ 15 camere de luat vederi, iar filmările îi vor ajuta pe anchetatorii care cercetează crima. Markovic a jucat fotbal într-un balon în seara de vineri. Mașina era parcată pe marginea drumului și, după ce a ieșit din balon, a vrut să se îndrepte către ea. În acel moment, un individ neidentificat, care se ascunsese în întunericul unei păduri din apropiere, s-a apropiat și a tras 5 focuri de armă asupra lui Markovic.

Deși grav rănit, Kica a reușit să se târască, pentru a cere ajutor. Până să apuce să facă asta, însă, criminalul i-a mai tras un glonț în cap. După asta, asasinul a fugit cu un BMW X5 negru, mașină unde era așteptat de complicele său. Ulterior, vehiculul s-a îndreptat către o rută cu multiple ieșiri la o autostradă și se pare că ar fi părăsit Belgradul. Totuși, în acest moment, nu este exclus ca cei doi să fi dispărut cu mașina în vreo pădure din apropiere”.