Sunt șanse foarte mici ca atacantul Cristiano Ronaldo să mai continue la Juventus Torino. La 36 de ani, superstarul portughez s-ar întoarce în țara natală, la Sporting Lisabona. Deși, el nu duce lipsă de oferte și de alte oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar. Ronaldo ar vrea să-și încheie cariera la clubul de unde a pornit în fotbalul mare și unde a fost lansat de antrenorul român Ladislau Boloni.

Mesaj misterios postat de Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare

Ronaldo a încheiat cu Juventus Torino un sezon 2020-2021 total nereușit. Piemontezii au terminat pe locul 4 în Serie A și au fost eliminați de FC Porto în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Atacantul a transmis un mesaj misterios pe rețelele de socializare, în care dă de înțeles că se pregătește să se despartă de „Bătrâna Doamnă”.

„Mi-am atins obiectivul pe care mi l-am stabilit încă din prima zi în Italia: să câștig campionatul, Cupa și Supercupa, dar și să fiu cel mai bun jucător și golgeter în această mare țară a fotbalului plină de jucători extraordinari, cluburi uriașe și o cultură fotbalistică foarte specială. Vă mulțumesc pentru această călătorie!”, a spus Cristiano Ronaldo.

„Nu eu urmăresc recordurile, recordurile mă urmăresc pe mine”

Fraza de încheiere arată că lusitanul nu va mai continua și în sezonul viitor la Juventus. Ronaldo și-a făcut un scurt bilanț al performanțelor pe care le-a bifat de-a lungul carierei la marile echipe la care a activat: Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino.

„Campion în Anglia, Spania și Italia; câștigătorul Cupei în Anglia, Spania și Italia; câștigătorul Supercupei în Anglia, Spania și Italia; fotbalistul anului în Anglia, Spania și Italia; golgeter în Anglia, Spania și Italia; peste 100 de goluri pentru un club din Anglia, Spania și Italia.

Nu eu urmăresc recordurile, recordurile mă urmăresc pe mine”, a mai spus Cristiano Ronaldo.