Evenimentul Zilei > EVZ Special > Superstarul Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj de adio. Este anunțul zilei în fotbalul mondial
Superstarul Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj de adio. Este anunțul zilei în fotbalul mondial

Superstarul Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj de adio. Este anunțul zilei în fotbalul mondial

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care dă de înțeles că se va despărți de formația Juventus Torino. Încă nu se cunoaște destinația atacantului.

Sunt șanse foarte mici ca atacantul Cristiano Ronaldo să mai continue la Juventus Torino. La 36 de ani, superstarul portughez s-ar întoarce în țara natală, la Sporting Lisabona. Deși, el nu duce lipsă de oferte și de alte oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar. Ronaldo ar vrea să-și încheie cariera la clubul de unde a pornit în fotbalul mare și unde a fost lansat de antrenorul român Ladislau Boloni.

Mesaj misterios postat de Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare

Ronaldo a încheiat cu Juventus Torino un sezon 2020-2021 total nereușit. Piemontezii au terminat pe locul 4 în Serie A și au fost eliminați de FC Porto în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Atacantul a transmis un mesaj misterios pe rețelele de socializare, în care dă de înțeles că se pregătește să se despartă de „Bătrâna Doamnă”.

„Mi-am atins obiectivul pe care mi l-am stabilit încă din prima zi în Italia: să câștig campionatul, Cupa și Supercupa, dar și să fiu cel mai bun jucător și golgeter în această mare țară a fotbalului plină de jucători extraordinari, cluburi uriașe și o cultură fotbalistică foarte specială. Vă mulțumesc pentru această călătorie!”, a spus Cristiano Ronaldo.

„Nu eu urmăresc recordurile, recordurile mă urmăresc pe mine”

Fraza de încheiere arată că lusitanul nu va mai continua și în sezonul viitor la Juventus. Ronaldo și-a făcut un scurt bilanț al performanțelor pe care le-a bifat de-a lungul carierei la marile echipe la care a activat: Manchester United, Real Madrid și Juventus Torino.

„Campion în Anglia, Spania și Italia; câștigătorul Cupei în Anglia, Spania și Italia; câștigătorul Supercupei în Anglia, Spania și Italia; fotbalistul anului în Anglia, Spania și Italia; golgeter în Anglia, Spania și Italia; peste 100 de goluri pentru un club din Anglia, Spania și Italia.

Nu eu urmăresc recordurile, recordurile mă urmăresc pe mine”, a mai spus Cristiano Ronaldo.