Evenimentul Zilei > Monden > Super secretul supermodelului Elle Macpherson
Super secretul supermodelului Elle Macpherson

Super secretul supermodelului Elle Macpherson

Se apropie de șase decenii de viață și continuă să arate nu impecabil, ci fabulos. Este vorba de supermodelul în vârstă de 56 de ani Elle Macpherson, care, recent, și-a arătat silueta tonifiată, purtând un bikini kaki de la marca de costume de baie durabile Abysse, postând mai multe selfie-uri în oglindă pe Instagram.

Frumusețea australiană arăta pregătită pentru plajă în ambele fotografii, afișându și fața proaspătă, onduleurile naturale voluminoase și câteva bijuterii de aur simple.

„Sunt înconjurată de fondatoare de afaceri minunate talentate și creative”, a scris Macpherson în primul story de pe Instagram. „Această mică companie @abysseofficial face îmbrăcăminte de baie reciclată – Îmi place afacerea asta fiică-mamă – încercați-le. Sunt printre preferatele mele!”

Luna trecută, Macpherson a dovedit că vârsta este din nou doar un număr, împărtășind două fotografii cu ea într-un top de bikini triunghi argintiu, blugi supradimensionați și ochelari de soare negri. „Senzații de vară ..” a scris ea în dreptul clipurilor de pe Instagram.

În 2018, supermodelul a spus că secretul ei de a arăta și de a te simți bine este să te umpli cu vitamina D purtând protecție solară, desigur.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.