Spectacolul se anunță unic deoarece vor fi elemente distincte: ca apariția unei Super Luni, care se află la punctul cel mai apropiat de Pământ, precum și o eclipsă totală a Lunii. Însă, un mare rabin a avertizat că evenimentul ar putea semnala și alte chestiuni mai grozave. Rabinul israelian Yekutiel Fish a spus că atunci când un fenomen ca Super Luna Sângerie se produce, "noi trebuie să ne punem în gardă fără discuție". El afirmă că eclipsa din această lună este semnul "Sfântului Timpurilor".

"Eclipsa de Lună asupra Americii de Nord poartă un mesaj pentru Statele Unite și pentru evrei", a declarat el la Breaking News Israel.

"Este evident că e necesar să spunem evreilor că trebuie să se întoarcă în Israel ". Conform profetului, "sfârșitul lumii va semnala sfârșitul împărăției Edomului. Aceasta este perioada în care intrăm acum.  Este perioada în care vom intra imediat. Vor fi mari tragedii vor dărâma guverne și se va produce mari suferințe umane. Doar prin vocea lui Dumnezeu tragediile pot fi evitate sau atenuate. Toți cei care nu sunt evrei pot, însă, să îndeplinească voia Domnului. Pentru evreii aflați în exil singura cale de a evita tragedia este să vină în Israel. Dacă un evreu a așteptat prea mult reîntoarcerea, chiar acum este momentul de a o face. Mai este timp", titrează Daily Star.