”Din cauza atât a media cât şi a iraţionalei ostilităţi a Democraţilor Nebuni, nu vom mai lua în considerare Trump National Doral  Miami pentru a găzdui G7 din 2020”, a scris Donald pe Twitter, reacţionând la acuzaţii de corupţie.

“Vom începe imediat căutarea unui alt loc, inclusiv la Camp David” (este o reşedinţă rurală de vacanţă preşedintelui Statelor Unite ale Americii situată pe dealurile împădurite din Parcul Montan Catoctin, în apropierea localităţilor Thurmont şi Emmitsburg din Mayland, la aproximativ 100 km nord-nord-vest de capitala Washington DC).

Trump a anunţat că această locaţie va fi “locul cel mai bun”, dintr-o duzină de alte posibilităţi, care va fi luat în considerare. De atunci, preşedinţia a trebuit să se lupte cu o serie de critici, care spuneau că se violează o multitudine de reguli etice. A doua zi, democraţii din Congres care deja au demaraseră deja o anchetă pentru demiterea lui Trump, au semnat o schiţă de lege pentru a împiedica  proiectul pe care l-au numit “Trist’s Heist Undermines the G7 (THUG) Act”, care ar fi blocat orice finanţare federală pentru acest summit, chiar dacă era improbabil că va reuşi să aibă majoritatea în faţa republicanilor în Senat, titrează Le Point.