Christian Tour a vândut vacanţe de peste trei milioane de euro. Din cele aproape 6.800 de persoane care și-au cumpărat pachete turistice în perioada 15 – 18 noiembrie, circa 80% și-au achiziţionat sejururi pentru vara viitoare în destinaţii precum Grecia, Turcia, Egipt, Bulgaria, Tunisia și Spania.

La rândul său, Paralela 45 a anunţat că vânzările s-au ridicat la 1,5 milioane de euro. Cele mai căutate destinaţii au fost până acum Turcia, Grecia, Spania, Italia, Cipru, cu avionul, pachetele de vacanţă având o reducere de până la 50%, circuitele la Moscova, în Iordania, Israel, Tunisia, Maroc, Egipt, India, Africa de Sud, New York, dar și litoralul românesc. De asemenea, Karpaten Turism a vândut circuite de peste 1 milion de euro în cadrul Târgului de Turism al României, cu 40% mai mult decât la ediţia din toamnă a anului trecut.

Peste 80% din vacanţele vândute au fost circuitele și croazierele, atât în Europa, cât și în destinaţii exotice, în topul destinaţiilor preferate de turiștii români fiind: Maroc, India, Cappadocia, Israel, Thailanda, Spania, Țările Scandinave și Africa de Sud.