Liga Studenților Români din Străinătate organizează pe 1 iulie târgul de cariere "Hai acasă!", aflat la a patra ediție. Bursa e destinată tinerilor cu experiență academică peste hotare.

Proiectul vizează în primul rând facilitarea relației dintre aceștia și mediul profesional din România și a accesului la oportunități de carieră pentru întoarcerea lor în țară.

Târgul de cariere „Hai Acasă!” va avea loc în data de 1 iulie şi se va desfăşura în Bucureşti, la SenecaAnticafe din strada Arhitect Ion Mincu, nr.1, se arată în comunicatul studenților. Printre companiile care s-au alăturat în acest an demersului LSRS de promovare a României ca destinaţie de carieră se numără nume importante ale mediului de afaceri românesc precum: Deloitte, Accenture, Pfizer, Genpact, Raiffeisen Bank, Bosch şi Schaeffler România.    

Pe lângă evenimentul de pe 1 iulie, LSRS pune la dispoziția celor interesați și mediul online, prin intermediul platformei EventLink ce va facilita în perioada 24-30 iunie & 02-15 iulie interacțiunea directă între studenții români cu studii în străinătate și angajatorii participanți în proiect. Astfel, accesul studenţilor şi absolvenţilor care nu se află în Bucureşti pe data de 1 iulie, dar care sunt interesaţi de dezvoltarea unei cariere în ţară, pot beneficia de aceleași oportunități oferite de „Hai Acasă!”.

În cadrul evenimentului tradițional de cariere al LSRS, va fi de asemenea organizată cea de-a cincea ediţie a Business Consulting Case Study Event (BCCSE), un workshop-competiţie de consultanţă strategică bazată pe studii de caz în cadrul căruia consultanţii vor fi reprezentaţi de studenți și absolvenți români de top cu studii superioare în străinătate.

Participanții vor fi selectați pe baza CV-ului și a unei scurte scrisori de intenție, iar aplicațiile pot fi făcute pe site-ul BCCSE (http://bccse.lsrs.ro/apply/).

Toate detaliile proiectului Hai Acasă! se găsesc pe site-ul dedicat: http://haiacasa.lsrs.ro/eveniment-de-cariere-2015/

Te-ar putea interesa și: