Evenimentul Zilei > Social > Știință sau impostură? 600 de profesori au luat cursuri de numerologie. Ce au învățat
Știință sau impostură? 600 de profesori au luat cursuri de numerologie. Ce au învățat

Știință sau impostură? 600 de profesori au luat cursuri de numerologie. Ce au învățat

Foarte mulți profesori au decis să participe la o discuție legată de numerologie, ținută vineri.

Peste 600 de profesori au luat parte la un curs de numerologie organizat de Asociația Numerologilor din România. Întâlnirea a avut loc, vineri, în cadrul on-line, pe Zoom. Printre lucrurile pe care le-au aflat paticipanții s-au numărat vibrația destinului elevilor. Pentru ca tineri „să fie aduși pe calea cea bună”. Dascălii au mai fost instruiți „cum să găsească matrița psiho-energo-informativă”! Scoup este acela de-a nu mai forma „niște ciumpalaci”, așa cum s-a precizat la curs.

Afirmațiile îi aparțin lui Anatol Basarab, numerolog, psiholog și cofondatorul Asociației Numerologilor din România, cel care a inițiat acest curs, conform libertatea.

„Mama a creat pseudoceva”

„Numerologia ne ajută să ne dăm seama ce clasă avem. Natura își face treaba, spermatozoidul se întâlnește cu ovulul, graviditatea s-a instalat, mai departe totul se petrece fără cunoașterea noastră. Copilul va apare (n.r. – forma corectă este va apărea). Dar după ce l-am făcut, ce facem cu el?”, a spus Basarab în timpul cursului, conform sursei citate.

Iată o altă afirmație controversată făcută de numerologul șef din România. „Înainte îl pregătea mama pe băiețel ca pe viitor soldat. Acum pentru ce îi pregătim? Pe băieței ca pe fetițe, pe fetițe ca pe băieței. Apoi ajunge fata la o anumită vârstă, când are nevoie de bărbat, dar nu găsește, pentru că mama a creat pseudoceva, un fel de ceva, că diferența dintre el și o fată e doar că are penis. Nu e adevărat că cu asta lucrați?” BAsarab a mai spus că numerologia ar mai trebui predată de profesori în clasa a 6-a, ca materie.

Divagație pe teme abstracte

Inițial, invitația la acest curs de numerologie a sosit în căsuțele de e-mail ale profesorilor din Galați, chiar de la inspectorul școlar general al județului, Selena Costea. Dar profesori din toată țara au fost invitați la acest curs de numerologie. Pentru că invitațiile au ajuns la multe instituții de învățământ. Numerologia nu este o știință și ține mai mult de zona chiromanției sau cititului în zațul de cafea. Totuși, 600 de profesori au participat la acest curs.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.