Evenimentul Zilei > Monden > Cum a câştigat Augustin Viziru 50.000 euro la Ferma? Cineva din Pro TV l-a ajutat! E bombă
Cum a câştigat Augustin Viziru 50.000 euro la Ferma? Cineva din Pro TV l-a ajutat! E bombă

Cum a câştigat Augustin Viziru 50.000 euro la Ferma? Cineva din Pro TV l-a ajutat! E bombă

Augustin Viziru este ultimul câştigător al reality show-ului Ferma, dar un mare merit în victoria care i-a adus premiul de 50.000 euro îl are şi legendara Neti Sandu, care prezintă de peste 20 ani rubrica Horoscop la Pro TV.

Ce rol a jucat Neti Sandu în succesul pe care Augustin Viziru l-a înregistrat joi seara în finala emisiunii difuzate la Pro TV? Conform propriilor dezvăluiri, totul a început la ediţia din 2015 a reality show-ului Ferma, când Augustin Viziru s-a accidentat foarte grav la mâna stângă.

La acea vreme, Neti Sandu era în public, printre spectatorii care asistau la finală, dar înaintea ultimului act de la Ferma i-a spus lui Augustin Viziru să fie precaut, deoarece este vizat de o mare primejdie. Cel care a devenit recent tăticul unei fetiţe a ascultat-o pe Neti Sandu, dar nu a crezut cu adevărat că i se poate întâmpla ceva rău.

Câştigătorul emisiunii Ferma şi legătura cu cifra 7

Neti Sandu i-a spus că se afla sub influența cifrei 7, care pe lângă beneficiile de imagine, putea deveni fatidică, fapt pentru care l-a somat să fie şi mai atent decât a fost vreodată. „După 5 ani de frustrări și de chinuieli am reușit să îmi aduc o satisfacție în suflet. Trofeul ăsta pentru mine reprezintă o liniște sufletească.

În urmă cu 5 ani, Neti Sandu mi-a spus așa înainte să intru în finală: «Augustine, nu te duce după bani sau după orgolii, că mi-e frică să nu pățești ceva rău. Și așa a fost. M-am tăiat la mână. După tot timpul ăsta, am sunat-o și am întrebat-o să îmi explice mai pe larg, că eu nu cred în astre, în cifre și așa mai departe. Și mi-a dat o explicație pertinentă.

Mi-a dat o explicație pertinentă. Mi-a spus așa: «Augustine, fii bun! O să ai parte de multe dezamăgiri, o să vină în valuri, dar o să vină lucruri extraordinare peste tine după aia.» Eu din momentul ăla am luat hotărârea să devin un om bun. Am dus jocul ăsta la bun sfârșit fiind un om corect. Karma… lucrurile s-au așezat astfel încât eu să țin acest trofeu acum în brațe”, a declarat Augustin Viziru.

Într-adevăr, 7 este o cifră neagră pentru el

Ceea ce i-a spus legendara vedetă de la Pro TV a primit confirmarea când Augustin Viziru a mers acasă la George Vintilă pentru a viziona înregistrarea finalei. A fost un moment şocant pentru amândoi, mai ales că fratele lui Lucian Viziru nu credea în numerologie…

El a suferit accidentul groaznic în minutul 2.41 al filmării şi de abia atunci a înțeles că avertismentul venit de la Neti Sandu nu era lipsit de sens. „Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul.

Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a spus vedeta înaintea revenirii la Ferma.

sursa: viva.ro