Evenimentul Zilei > Monden > Neti Sandu a răbufnit în direct! Așa nu se mai poate. „Măcar să mă duc pe Marte, poate…”
Neti Sandu a răbufnit în direct! Așa nu se mai poate. „Măcar să mă duc pe Marte, poate…”

Neti Sandu a răbufnit în direct! Așa nu se mai poate. „Măcar să mă duc pe Marte, poate…”

Problema pe care o ridică lipsa apei calde în București a întins la maximum nervii tuturor. Din nefericire, această situație pare să se agraveze pe zi ce trece, conductele cedând una câte una.

De aproximativ un an, bucureștenii se confruntă cu o situație care nu există în niciun alt stat al Uniunii Europene: primesc apă caldă cu porția. În unele cartiere, situația este de-a dreptul dramatică, bucureștenii fiind lăsați fără apă caldă săptămâni la rând. Din nefericire, românii sunt învățați cu „greul”, iar în cazul unor astfel de situații, de-a lungul timpului, am învățat să facem haz de necaz.

Pe rețelele sociale au început să apară tot felul de postări amuzate sau fotografii în care se face haz de necaz cu privire la această problemă destul de gravă.

Cea mai recentă și amuzantă remarcă despre acest subiect a fost făcută de o vedetă de la PRO TV, chiar în timpul unei transmisiuni în direct.

Făcând referire la cea mai recentă descoperire a oamenilor de știință, Neti Sandu, unul dintre cei mai urmăriți astrologi din România, a declarat, vineri dimineață, în timp ce prezenta horoscopul că „Din moment ce în București nu avem apă caldă, măcar să mă duc pe Marte, poate rezolv problema asta”.

Cercetătorii au descoperit apă pe Marte

Rămăşiţe ale unor corpuri de apă de la suprafaţa lui Marte ar putea să fie în continuare ascunse sub forma unor mici lacuri supersărate, sub calota glaciară de la polul sud al Planetei Roşii, conform unui nou studiu publicat luni de Nature Astronomy, transmite Space.com.

Timp de decenii, cercetătorii au bănuit că sub calotele polare ale lui Marte se află apă, la fel ca şi pe Pământ. În 2018 cercetătorii au detectat dovezi ale existenţei unui astfel de rezervor de apă pe Planeta Roşie – un lac cu diametrul de 19 kilometri, aflat sub un strat de gheaţă de aproximativ 1,5 kilometri la polul sud al lui Marte.

În noul studiu au fost folosite datele obţinute de la radarul MARSIS de pe sonda orbitală Mars Express, aparţinând Agenţiei Spaţiale Europene (ESA) pentru a scana regiunea de 250 pe 300 de kilometri din jurul lacului subglaciar descoperit în 2018. În cadrul studiului au fost folosite tehnici utilizate pentru detectarea de lacuri sub gheţarii din Antarctica.

Cercetătorii au confirmat existenţa lacului şi au ajuns la concluzia că acesta ocupă o suprafaţă de 20 pe 30 de kilometri. Nu s-a putut stabili adâncimea lacului pentru că radarul MARSIS nu poate penetra apa sărată, după cum a explicat unul dintre autorii noului studiu, Elena Pettinelli, geofizician la Universitatea Tre din Roma.

Neti Sandu și trauma care a marcat-o pe viață

Neti Sandu, una dintre cele mai iubite și longevive vedete de la Pro TV, are o carieră demnă de invidiat. De ani buni, zeci de mii de români încep dimineața cu horoscopul prezentat de ea și îi ascultă indicațiile cu sfințenie.

Neti Sandu pare ca are tot ce își dorește, însă puțini știu că vedeta a trecut printr-un episod traumatizat care i-a rupt inima în două. De-a lungul timpului, mulți dintre fanii săi s-au întrebat dacă în viața lui Neti există cineva special. Se pare că, după o dezamăgire cruntă, vedeta de la Pro Tv a decis să trăiască singură, fără a mai avea pretenții de la vreun bărbat.

„Am avut o relaţie de 10 ani până chiar când să ajung la Pro TV, dar a plecat. Eu nu am spus nimic, pentru că am zis că omul e liber să facă ce vrea. Important era cum mă descurcam eu după aia. A fost înfiorător de greu.

Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formularea era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație.