„Stejarii”, rupţi de viforul rus

„Stejarii”, rupţi de viforul rus

Rugbyştii tricolori s-au făcut de râs ieri în Cupa Europeană a Naţiunilor şi îşi periclitează calificarea la Mondiale.

După ce a câştigat primele două meciuri din actuala ediţie a Cupei Europene a Naţiunilor (CEN), cu Spania şi Germania, echipa naţională de rugby a României a pierdut ieri, pe stadionul „Arcul de Triumf”, din Bucureşti, în faţa Rusiei, scor 19-28. „Ne-am trezit prea târziu”

Primele 47 de minute ale confruntării s-au dovedit a fi un adevărat coşmar pentru „stejari”, care au comis greşeală după greşeală şi s-au trezit conduşi cu 0-25! Scorul de pe tabelă a fost ca un duş rece pentru tricolori, care au început să puncteze, dar n-au mai avut timp să-i ajungă din urmă pe adversari.

Câte un eseu au reuşit Ionuţ Dimofte, Cătălin Dascălu şi Daniel Carpo, în timp ce Florin Vlaicu şi Petre Mitu şi-au trecut în cont câte o transformare.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ne-am trezit prea târziu. Acum nu ne rămâne decât să ne antrenăm şi mai bine şi să câştigăm în Georgia”, a declarat căpitanul Stelian Burcea pentru site-ul www.rugby.ro.

România ocupă locul doi în clasament, cu 7 puncte, lider fiind Rusia (9 puncte). „Stejarii” vor juca următorul meci pe 14 martie, la Tbilisi, împotriva Georgiei. Echipele clasate pe primele două locuri la CEN vor merge direct la Cupa Mondială din 2011, competiţie de la care tricolorii n-au lipsit niciodată. Formaţia de pe locul trei va disputa un baraj.