Evenimentul Zilei > Social > „Stegarul dac” anunță un nou protest pe clădirea ICCJ din București. Medicii i-au dat verdictul: Nu e nebun
„Stegarul dac” anunță un nou protest pe clădirea ICCJ din București. Medicii i-au dat verdictul: Nu e nebun

„Stegarul dac” anunță un nou protest pe clădirea ICCJ din București. Medicii i-au dat verdictul: Nu e nebun

Profesorul de matematică Cezar Avrămuță, cunoscut în spațiul public drept „Stegarul dac”, anunță un nou protest pe clădirea Înaltei Curții de Casație și Justiție (ICCJ) din București. Medicii i-au dat verdictul. Nu suferă de nicio afecțiune psihică.

Profesorul Cezar Avrămuță a fost externat din spital, iar biletul de ieșire arată că nu suferă de nicio afecțiune astfel încât Stegarul dac anunță o nouă serie de proteste pe clădirea ICCJ din București. Bărbatul este cunoscut pentru protestele la care recurge periodic. El s-a cățărat, vineri dimineață, pe fațada clădirii ICCJ, fapt care s-a finalizat cu trimiterea sa la un control psihiatric.

Stegarul dac, mesaj de apreciere la adresa medicilor

Cezar Avrămuță are transmis un mesaj de apreciere față de personalul medical care l-a îngrijit în spital, după protestul susținut, vineri, pe ICCJ. El subliniază că medicii și asistentele l-au tratat frumos, ceea ce se pare că l-a impresionat cu desăvârșire pe bărbat.

„Mi-au dat drumul din spital! Am găsit acolo un colectiv – medici, asistente, etc – impecabil cu câtă atenție maternă se comportau asistentele cu sărmanii bolnavi, m-a impresionat.

Un plus pentru doctorii care, deși presați de sistem, nu și-au încălcat jurământul de a mă trata corect. Să le dea Dumnezeu putere să rămână verticali, și să nu cedeze presiunilor statului mafiot, așa cum o face toată justiția din România!…”, a transmis Stegarul dac.

Gânduri rele pentru autorități. Urmează plângeri penale și un nou protest. Tot pe ICCJ

Cezar Avrămuță a subliniat că, deoarece a fost sechestrat aproape 24 de ore la Psihiatrie, va trage la răspundere autoritățile. Astfel, el va înainta o plângere penală împotriva comisarului șef care a ordonat controlul psihiatric. Mai mult decât atât, Stegarul dac anunță un nou protest pe clădirea ICCJ, special pentru „domn colonel”.

„Vedem din biletul de externare că nu am nici o afecțiune mentală. Totuși, am fost sechestrat în spital aproape 24 de ore, nu plătește nimeni?

Urmează o plângere penală împotriva comisarului șef care a ordonat trimiterea mea în spital – plângere care nu are nicio șansă în sistemul de justiție mafiot – dar și, bonus pentru domn colonel, un protest similar pe ICCJ, în curând. Ce va face, oare, jandarmeria?

ICCJ va proceda precum CSM-ul sau Parchetul General, montând sisteme de protecție anti-stegarul dac? Spor le doresc”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Avrămuță.

Gest extrem al Stegarului dac. S-a suit pe ICCJ

Vineri, 23 iulie, profesorul Avrămuță s-a urcat pe ICCJ cu tricolorul României într-o mână, iar cu cealaltă ținându-se de marginea unei ferestre.

Profesorul de matematică a spus că a vrut să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că SRI și DNA înseamnă poliție politică.

Polițiștii și reprezentanți ai ISU au ajuns la față locului și au restricționat circulația pe stradă Batiștei, acolo unde se află sediul ICCJ.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News